SL 22/23 H:12 | İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

13 haftada 2 kere 2 maç üst üste içerde oynamalarının, bizim 2 kere 2 maç üst üste deplasmanda oynamamamızın hiç etkisi yok mu peki? şu maç istanbul değil de adana, kayseri, sivas, hatay vs. deplasmanı olsa net bir şekilde puan alamayacakları belliydi yoğun fikstür arasında.
bunu zaten hep söyledim

fikstur avantajını tamamen arkalarına aldılar bu yadsınamaz gercek

Yok aga cidden biraz da futbol şansı lazım bakın fener evet iyi oynuyor ama ne böyle penaltı oldu bize nede kaleci böyle gol yedi.
Evet rakipler bize karşı daha iyi oynuyor hatasız oynuyorlar ama fenere gelince aptallaşıyor bu kadar basit, şike demiyorum ama şans işte

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende şans diyemiyorum işte. Çünkü o kadar şans yoktur.
Medya, tff, mhk hepsi ellerinde.
Bir kaç tane profesyonel yoksunu futbolcu bağlamak daha da kolay.

Fikstur avantajini kullaniyorlar cok net yani bunun tartismasi olmaz

11 macta 2 defa istanbul disinda cikiyorsan ve önümüzdeki 9 macta sadece 3 defa istanbul disinda cikacaksan toplam da 20 hafta da 5 defa istanbul disina cikmis olacaklar,bunun bir avantaj olmadigini söyleyenler art niyetlidir

Yogun fikstur diyoruz adamlar bayagi yoruldugu rennes macindan sonra istanbul da ikinci lig seviyesinde bir takimla oynuyorlar

Bu yuzden puan durumu suni,puan farkini 5-7 seviyeleri de tuttugumuz sürece büyük ihtimal ocak-subat aylarindan itibaren fark kapanmaya baslayacak

Bugün jk ve fb ne oynadı ya?
Bize gelince bok attığınız futbolun aynısı.
Vallahi saçmalıyorsunuz artık, bize bok atcanız diye.

Güntekin onayı dinleyince ilk yarıda real.madrid ya da city var sandım

Biz pozisyon olarak daha cok giriyoruz ama kalecinin icinden gecirme calisiyoruz topu
Helal Olsun Barış kardeşim, sen de Okan'ı eleştirenlerdensin misal. Ama doğru olduğu zaman ben kendi adıma destek çıkarım. Bazıları ne yazık ki artık kılı kırk yarmaya başladı. Bugün şu iki maçı izleyen şunlara iyi demez. Skoren görüp iyi demekse mevzu deplasmanda o kadar puan toplamış Okan ile dertleri nedir...

Helal Olsun Barış kardeşim, sen de Okan'ı eleştirenlerdensin misal. Ama doğru olduğu zaman ben kendi adıma destek çıkarım. Bazıları ne yazık ki artık kılı kırk yarmaya başladı. Bugün şu iki maçı izleyen şunlara iyi demez. Skoren görüp iyi demekse mevzu deplasmanda o kadar puan toplamış Okan ile dertleri nedir...
Ben gecen mac oyunu tutamamasina sinirlendim 10 kiside olsan evinde Alanyaya 2 0 dan mac veremezsin. Butun herseyi Alanyaya biraktik. Degisiklikler ustune tuz biber oldu. Adamlar hep ayni yerden gelip 2. Golu atti. Keremi sahada tuttu golu yedirdi. Bunlara sinirleniyorum ben.

Yoksa bu fenerin topladigi puanlar suni. Deplasmanlarda gorecegim ben bunlari

Geri
Üst Alt