Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.114
- 6.873
- 1.633
Riva projesi .d.dnasıl şampiyon olabiliriz bu kirli yapıya karşı nasıl kazanabiliriz üstad. erdem başkanın profesyonel ekipte yapması gereken devrimler nelerdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riva projesi .d.dnasıl şampiyon olabiliriz bu kirli yapıya karşı nasıl kazanabiliriz üstad. erdem başkanın profesyonel ekipte yapması gereken devrimler nelerdir
hanımefendi 1 saniyeRiva projesi .d.d
Biz bi adim attik aslinda cumhurbaskani stadimizda bi etkinlik düzenleyecekmis.nasıl şampiyon olabiliriz bu kirli yapıya karşı nasıl kazanabiliriz üstad. erdem başkanın profesyonel ekipte yapması gereken devrimler nelerdir
zeminin ecdanını belleyecekler gibi duruyor daha cok ustadBiz bi adim attik aslinda cumhurbaskani stadimizda bi etkinlik düzenleyecekmis.
Belki bi işe yarar
zeminin içine ederek maç kazanma ihtimalimizi düşürmeye yarar sadeceBiz bi adim attik aslinda cumhurbaskani stadimizda bi etkinlik düzenleyecekmis.
Belki bi işe yarar
Icardi bizim ligin en iyi forveti.

Platform filan deniliyor. Orasini yönetim düsünmüstürzeminin ecdanını belleyecekler gibi duruyor daha cok ustad
Hoppl duracaksin oradae. zeytinli denen uğursuz adam transfer döneminde de haluk ve gökhan'ın yalanlarını foruma taşıyordu
banlansın diyorum

Okan hocamizin arkasında misinGecen seneden kalanlar:
- Altay
- Ferdi
- Serdar
- Szalai
- Irfan
- Zajc
Takimin 50%si gecen sezondan kalma. Belirli bir oynama belirli bir sistem yasamis neyi yapicaklarini biliyorlar.
Bize bakarsak
- Muslera
- Nelsson
- Kerem
8 tane yeni oyuncu ile oynuyoruz, her hafta rakibe bide hakeme karsi oynuyor bide her hafta deplasmandayiz.