SL 22/23 H:12 | İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

Izdirapdan once ki son 2 maclari kaldi

Birakin gulsun eglensinler :)

Sonrasi essekbahcem

İcardi beceriksiz değil.
Sahada gerekeni yapıyor ama o diğer saydığım isimlerden Mertens herifin iki üç haftadır asistini hiç ediyor.
Futbolcular aşırı derecede formsuz, özellikle de hücum oyuncuları. Okan hoca sezon başından beri hala forma sokmayı beceremedi, kaç hafta geçmiş 11 bile bulamadı. Her hafta yapboz hücuö hattı deniyor. Rashica haftaya kötü oynasa bu sefer onu kesip yunusu ve yusufu koyacak. Adamda istikrar diye bir şey yok, bu da takıma ve oyunculara yansıyor

Fenerin guzel oynayıp farklı kazandığı maçlardan sonra forum neden aşırı geriliyor. Arkadaşlar lütfen sakin olalım.

Mertens çöpün tekidir. Açık açık diyebilirim. Beğenmiyorum. Beğenmek zorunda değilim. Sizin Okan'a yaptığınız gibi. Ve evet çoğu puan kaybı sebebi, kaçırdıkları. Ne bir forvet ne de yapma on olur ondan. Diğerlerine zaten laf bile etmedim. Örnek verdiğim isim belli.

Mertens çöpün tekidir. Açık açık diyebilirim. Beğenmiyorum. Beğenmek zorunda değilim. Sizin Okan'a yaptığınız gibi. Ve evet çoğu puan kaybı sebebi, kaçırdıkları. Ne bir forvet ne de yapma on olur ondan. Diğerlerine zaten laf bile etmedim. Örnek verdiğim isim belli.
Galatasaray oyuncusuna çöp, leş vb ithamlarda bulunmak yasak.

Izdirapdan once ki son 2 maclari kaldi

Birakin gulsun eglensinler :)

Sonrasi essekbahcem

Bu sezon iyice gaza gelmiş durumdalar.
Şampiyon olursak kim bilir neler yaparlar artık? Bizimkilerden beklediğimiz ama olmayan boykotu bunlar gerçekleştir.
Ali’de artık ıssız bir adaya yerleşir.

Aşırı sığ bir düşünce, icardi mertens kerem yunus sergio hepsi mi beceriksiz. Geçelim bu işleri
Mertens'in kaçırdığı gollerde herhangi bir hoca ne yapabilir mesela. Adam karşı karşıya hocamı diyor kalecinin üstüne vur diye mesela. Hocanın son pozisyonlarda hatası var o da oyuncuları sahada bencil davrandığında kulaklarını çekmemesi artık bencilliklerde biraz kulaklarını çekmeli. Ama kale dibinde kaçırılan golde ADS maçı Mertens neredeyse boş kale gibi üst direğe nişanladığı pozisyon burada hocanın suçu ne?

:)

Yırtıcı forvet farkı. Oynadığı her maçta belli etti kendini. Bizde aynı tarz hantal forvetlerle doldurduk takımı.
Bu konuyu sevgili kankam @Sami Karakoç ile sezon başı transferler yapılırken konuşmuştuk. Batshuayi veya benzeri tarzda bi fw alınması hususunda hemfikirdik

Geri
Üst Alt