⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

macın sonucu karagumruk lehine bitecekse cıkmayalım.ali koç vara doldurmustur yine birilerini.dubois sekerken kırmızı verirler

sonuca takılmamak lazım artık niyetler belli zevk alalım

Yanliz nelsson cok kötüydü, biraz rossu mu denesek. Belki duran toptan gol atariz.

mac hevesi birakmadilar ….ri

Iki onemli eksigimiz var. Bu macta cok sey kaybettik 2 puan haricinde. Moral, motivasyon, ozguven, puan ve iki oyuncumuzu belki de uc (sakatlik).

Puan kaybi bekliyorum, maalesef. Yenilmesek yeter diyorum su asamada.

Diagne Canerlik yapip ilk yari kirmizi yer.

Böyle oynayalim:

Muslera
Dubois, Nelsson, Metehan, PVA
Torreira, Berkan
Yunus, Mertens, Rashica
Icardi

Abdulkerim ve Boey yok.

Dubois sagbek olur. Stoperde iki yabanci stoper olmasin bu macta o yuzden Metehan sans bulsa iyi olur. Emin guven vermiyor bana.

Diagne Canerlik yapip ilk yari kirmizi yer.

Böyle oynayalim:

Muslera
Dubois, Nelsson, Metehan, PVA
Torreira, Berkan
Yunus, Mertens, Rashica
Icardi

Rashica sag tarafta iyi solda cok sacmaladi onceki hafta. Kazimcan durumu iyiyse oynar. Kerem > Yunus. Berkan'i hicbir sartta 11 oynatmazdim. Okan'i kaleye koyalim ama Berkan 11 olmasin.

Hala taktik maktik kadro vs konusuyorsunuz anlamıyorum sizi renktaşlar. Bir düzen kurulmuş ve tiyatro izliyoruz sadece benim için lig bitmiştir. Bu yönetim bu düzeni yıkamayacaksa Türkiyenin en büyük taraftar topluluğunun gücünü kullanamayacaksa istifasını sunsun. Alanyaspor maçını kazansak ne olacaktı ? Kayseri, Alanya maçlarında seni harcadılar Karagümrük, Beşiktaş, Başakşehir maçlarında harcamayacaklar mı ?

Rashica sag tarafta iyi solda cok sacmaladi onceki hafta. Kazimcan durumu iyiyse oynar. Kerem > Yunus. Berkan'i hicbir sartta 11 oynatmazdim. Okan'i kaleye koyalim ama Berkan 11 olmasin.

Kazimcan belki sakattir diye PVAyi oraya attim. Keremde o kornerdeki hatasi sonra ve hocanin mac sonra aciklamasina bakarsak belki yedege ceker diye Yunusu koydum. Ondan Rashicayi sola attim. Olmadi Yunus sola gecsin ve belki mac basi 10 kere iceri kat edip sut cekmeyi denemez ve cizgiyi kullanir.

Kaleye Okani koymaz düsünürsek, belki böyle birsey dener diye düsündüm. Ha belki Berkani sol beke ceker ve orta sahaya Oliveirayi atar. Ama bugün bile sanki orda oynatmayi istemedi

Kazimcan belki sakattir diye PVAyi oraya attim. Keremde o kornerdeki hatasi sonra ve hocanin mac sonra aciklamasina bakarsak belki yedege ceker diye Yunusu koydum. Ondan Rashicayi sola attim. Olmadi Yunus sola gecsin ve belki mac basi 10 kere iceri kat edip sut cekmeyi denemez ve cizgiyi kullanir.

Kaleye Okani koymaz düsünürsek, belki böyle birsey dener diye düsündüm. Ha belki Berkani sol beke ceker ve orta sahaya Oliveirayi atar. Ama bugün bile sanki orda oynatmayi istemedi

Kazim icin belirttim bende saglamsa oynar diye. Simdi Rashica solda kotu oynar. Kerem'den vazgecip Rashica'yi da zayiflatmis oluyoruz. Kerem'in basliginda hatasini yazdim bende ama bence Yunus'dan daha onde bugun itibariyle ki Dubois < Boey tempo olarak. Onunde Yunus ile cok zayif bir sag kanat olustururz. Bence oyunculari doru ve en iyi yerlerinde oynatmak gerekiyor. Berkan ilk 11 seviyesinde bir oyuncu degil, maalesef. Galatasaray seviyesi icin diyorum.

Nelssonun yerinde bi ross oynansin dicem abdül kirmizi yedi.

Takımdan tek bir beklentim var. Bu akşam Alanya karşısında yaptıkları gibi çıkıp maça canavar gibi başlamaları. Biz elimizden geleni yapalım saha içinde ve dışındaki rakiplerimiz(Genellikle siyah forma giyip elinde düdük, bayrak olabilen veya kamera başında oturan) rakiplerimiz de elinden geleni yapsın diyorum

Hodri meydan...

Geri
Üst Alt