Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.278
- 2.864
- 303
10 kişi takımlar daha iyi kapanıyor. Acması da daha zor oluyor. Vs vsbakalım Okan maç sonu neyi bahane edecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 kişi takımlar daha iyi kapanıyor. Acması da daha zor oluyor. Vs vsbakalım Okan maç sonu neyi bahane edecek
Kırmızı kart biraz daha aleyhimize olmuş görünmekte. Bu takım bu hücum noksanlığı ile şimdi hiç üretken olamaz. Karagümrük daha az risk alacaktır. Puan alırlarsa şaşırmayacağım. Rakip 10 kişi kalmış, hala maça başladığımız oyun ile devam ediyoruz.
Bu ızdırap erken bitsin diye az vermiş olabilir3 dakka ne alaka
Ben de bunu anlamıyorum zaten. Beğenmememiz için önce bizim bir şeyler oynamamız lazım. Gerçi şu anda bizim bir şeyleri değiştirmemiz yetmiyor şampiyonluk hesapları için. Rakiplerin de düşmesi gerek. Çünkü özellikle suyun öbür tarafı yenilmeyecek gibi oynuyor hem Avrupa'da hem Türkiye'de.Rakiplere bakıyorsun beğenmediğimiz Bjk bile istekli saldırıyor maçı istiyor
Bir de bize bakıyorum en ufak istek yok
Kimse de inanç yok inanç
Kanat ve on numaradan biri muhakkak çözülmeliydi, sezon başı dedik.Rakip 10 kişi ama biz Kerem ve Mertens sayesinde 9 kişiyiz.
kerem ile bu iş olmaz. rakip çok kolay savunuyor. top kontrolü de felaket
mertens de emekli olmuş artık. hatalı transfer