- 14 Temmuz 2022
- 1.031
- 663
- 188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir ve Göztepe Fener maçlarında daha önce yönettiği Fener’e çalışmış komple.Tff Bahattin Şimşek'i vermiş. Tecrübesiz hakem vermelerini beklemiyordum ama bence iyi oldu. Yeni herifleri görelim en azından. 20-21'de 3-1 kazandığımız Antep maçımızı yönetmiş bir tek.
Komikler onlar hocamTakım yenilsede Okan'a sallasak diye pusuya yatmışlar ya da daha sahaya kadro çıkmadan Okan'a sallayanların renklerinden şüphe ediyorum.
Tff Bahattin Şimşek'i vermiş. Tecrübesiz hakem vermelerini beklemiyordum ama bence iyi oldu. Yeni herifleri görelim en azından. 20-21'de 3-1 kazandığımız Antep maçımızı yönetmiş bir tek.
Fb ile şu maçı bayağı sıkıntılıydı yalnız
fb de iki maç evinde, biz puan kaybedip onlar kazandı mı biter gibi işŞerefsiz bizi öyle doğradı ki sadece alanya maçında değil önümüzde önemli iki maç içinde dezavantajlı konuma getirdi
Daha hakemi atamadılar mı yarım kalan işi tamamlaması için Mete Kalkavan filan yollarlar diye tahmin ediyorumMaç tahminim 1 kırmızı kart görürüz ve rakip 1 penaltı kazanır atacağımız golde VAR'da iptal olur. Maçın adamı 12. adam Hakem olur.
İş zaten bitmiş, inan kıraç boşa konuşmaz bu senede feneri şampiyon yapacaklarfb de iki maç evinde, biz puan kaybedip onlar kazandı mı biter gibi iş
Bunun testini alanya maçında yaptık aslında.Apo olsa 3'lüyü bir nebze anlarım ama Emin ve Ross gibi önemli maçta ne yapacağını bilmediğimiz 2 adamı birden atmak tehlikeyi daha da arttırır bence. Kalitesi düşük adam sayısı artıyor böyle
iyi güzel diyorsunda asip kesebiliyoruzda haberimizmi yok, basimiza bela ediyorlar sonrada mecburen kabullendiriyorlar, hayat gibi, hayat devam ediyor. kirmizi kart verildiginde VARin karismamasini ilk kez ögrendim.Burada hala iştahlı iştahlı kadro kuranlara helal olsun diyorum.. Alanyaspor maçında takımın en iyi 2 oyuncusu kasıtlı olarak oyundan atılmış. (Abdülkerim ve Boey). Maçın hakemi A.P, Tüm Türkiyenin ve 50 bin kişinin önünde Erden Timur'un açıklamalarından sonra Galatasaraydan intikam alır gibi takımı doğramış ve sizi şampiyon yapmayacağız mesajı vermiş. Maçtan sonra Abdülkerim ve Okan buruk PFDK'ya sevkedilmiş. (Boey'i sevketmeye maçaları yememiş)..
Tüm bunlara rağmen hiçbir olmamış gibi sosyal medyada ilk 11 kuruyor taraftar. Bizim taraftar harbiden çok etkisiz son yıllarda. Ayrıca balık hafızalı.. Aynı hakem aynı doğramayı kadıköyde yapsaydı o hakemi o stadtan çıkarmazlardı. Ayrıca hafta boyunca kadro kurmak yerine hem sosyal medyada hem de reel'de ortalığı birbirine katmışlardı.. Biz düdük bile astıramadık hakeme. İştah, heyecan falan kalmadı ben de. Maçı bile izlemeyeceğim uzun bir süre sonra.. Alın liginizi başınıza çalın