⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

iyi güzel diyorsunda asip kesebiliyoruzda haberimizmi yok, basimiza bela ediyorlar sonrada mecburen kabullendiriyorlar, hayat gibi, hayat devam ediyor. kirmizi kart verildiginde VARin karismamasini ilk kez ögrendim.
Sonucu çoktan belirlenmiş bir ligi izlemekten keyif alıyor musunuz ? Sen ne kadar muhteşem oynarsan oyna olmuyor işte.. İçine ediyorlar herşeyin. Şu ortamda ne analiz yapılır, ne kadro kurulur nede teknik direktör değerlendirmesi yapılır.. Hepsi boş.. Bomboş. 37 yıllık Galatasaraylıyım hayatımda bu kadar alenen herkesin gözü önünde doğrandığımız bir maç hatırlamıyorum. Adamlar açık aöık meydan okudular. Neyin analizini yapıp kadro kuracaksın şu ortamda ? Her neyse bu sayede futbolla olan ilişiğimi kesmeme az kaldı. Soğudum buz gibi oldum.. Emeği geçenlere teşekkürler. Sezon sonu fener şampiyon yapılırsa benden bu kadar der, futbol ile ilişiğimi keserim. Sizlere iyi seyirler.

emin yerine ross yazıp beklerden birinin yerine barışı yazmak çok mu fanteziye kaçar reis?
Onu da düşündüm sen yazınca ama şöyle olunca

Barış Nelsson Ross Dubois

4'lüde 2 tane herif yeni oluyor. Hatta Dubois sol bek olursa Nelsson dışında herkesin yeri değişiyor. Benim yazdığımda herkes yerli yerinde en azından.

Bir de Okan'ın oynayacağı bir maç varsa o da bu maç bence. Hem Muslera Jk maçı öncesi sınırda, hem yerli adam yok.

Onu da düşündüm sen yazınca ama şöyle olunca

Barış Nelsson Ross Dubois

4'lüde 2 tane herif yeni oluyor. Hatta Dubois sol bek olursa Nelsson dışında herkesin yeri değişiyor. Benim yazdığımda herkes yerli yerinde en azından.

Bir de Okan'ın oynayacağı bir maç varsa o da bu maç bence. Hem Muslera Jk maçı öncesi sınırda, hem yerli adam yok.
muslera kart sınırındaysa okan oynayabilir cidden. ben hoca muslerayı kesmez diye okan'ı hiç düşünmedim

Sonucu çoktan belirlenmiş bir ligi izlemekten keyif alıyor musunuz ? Sen ne kadar muhteşem oynarsan oyna olmuyor işte.. İçine ediyorlar herşeyin. Şu ortamda ne analiz yapılır, ne kadro kurulur nede teknik direktör değerlendirmesi yapılır.. Hepsi boş.. Bomboş. 37 yıllık Galatasaraylıyım hayatımda bu kadar alenen herkesin gözü önünde doğrandığımız bir maç hatırlamıyorum. Adamlar açık aöık meydan okudular. Neyin analizini yapıp kadro kuracaksın şu ortamda ? Her neyse bu sayede futbolla olan ilişiğimi kesmeme az kaldı. Soğudum buz gibi oldum.. Emeği geçenlere teşekkürler. Sezon sonu fener şampiyon yapılırsa benden bu kadar der, futbol ile ilişiğimi keserim. Sizlere iyi seyirler.
valla ayni his bendede var ne yalan söyleyim, bizim önümüzü kesmek ligin marka degerini düsürmek, onuda gectim, hak yemek elbet döner seni bulur. bu sene kim karar verdiyse sakatlik olunca bile o bölümleri göstermeyip olan bitenleri 10x sacma sapan bi pozisyonu tekrar ediyorlar. eskiden eglence olurdu, entrika olurdu, simdi ise ruh kalmamis.
amaaaaa biz galatasaraysak eger 30milyon taraftariyla, biz bu oyunu bozmaliyiz, adam kirmizi gösterdikce dahada hirs yapmaliyiz.
A.P. bizi dogradi, okan buruk sacma sapan degisiklikler, anlamsiz savunma oyun taktigi ile ekmegine yagi sürdü.
ders cikarcaz, bu sene böyle kabullendik, bu savassa biz savasiriz, inanirsak, bu oyunu bozariz!

Kerem Icardi Rashica
Berkan Sergio Torreira
Pva Ross Nelsson Dubois
Okan

Evet en iyi kadro bu oluyor. Bakalim yarin duser yine muhtemel 11ler
mertens cok hirsliydi son mac, kesmek istemem.

okan
dubois nelsson ross emret
torreira sergio
rashica mertens kerem
icardi

senin verdigin kadro fazla savunmaci, ön tarafta hücum ettirecek oyuncu sart, bunu sergio yanliz yapamaz.

Her ne kadar küfür dağarcığımın güzide! hakemlerimiz sayesinde arşa çıktığını belirtmekte bir sakınca görmesem de, bu hafta da illaki sinir bozucu kararlar çıkacağından adım gibi emin olsam da, 9 kişi bile kalsak 2 haksız penaltı da verilse kazanmak adına her şeyi yapmalıyız. Bakın kazanmalıyız demiyorum, Alanyaspor maçının ilk yarısındaki gibi oynayalım, korkak olmayalım ,yenilsek te umurumda olmaz.

Bu mac okan hocanin sondan önceki şansi. Burdan puan kaybi cikip bejekeyede puan kaybedersek vedalasiriz buyuk ihtimal. Gecen özbek okanin yanindayiz haberi cikmisti, tipki anc ismaille sezon sonuna kadar devam edecegiz aciklamasi gibi. Anc 2 hafta dayanamadi

Biz de bu 2 mactan puan kayiplariyla gecersek okan gider

Yerine kim gelir kestiremiyorum...

Ha bu maci da buyuk ihtimal kazanamayiz. Beraberlik olur. Hakem ekstra dograrsa maglubiyet olur

Muslera'nın kart sınırında olmasından bağımsız yazıyorum, takım oyun gücünü kazandığında daha sık Muslera'yı kesmemiz gerekiyor. Okan ile Muslera arasında evet ciddi kalite farkı var ama oyun gücünü kazanırsak, kaleciye çok fazla iş düşmediğinden yabancı sınırını oraya harcamanın bir mantığı yok. Ersin ile şampiyon oldu Beşiktaş. Oyun gücü her şeyden çok önemli. Bizim ne yapıp ne edip oyun kalitemizi artırarak ilerleyen yıllarda bu sınırlama devam ederse kaleye Türk kaleci koymamız gerekecek.

Evet günaydın puan kaybına 1 gün kalmış olduğu gerçeğiyle yüzleştim.

aponun semtinin zulmüne 1 gün kalmış yine ağır kanser dolu maç günü ve ertesi gün beni bekliyor

ya tarih yazacağız ya tarih olacağız

itoğluitler sürüsüne karşı mücadele ediyoruz
artık sadece rakip bazlı bakmayın olaya
saplamamız gerek

Geri
Üst Alt