⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Gerçekten insanı yoruyor bu takım, Yani kolayca 4-5 farklı kazanacağımız maçları zar zor kazanıyoruz bu şekilde nasıl gidecek bu sezon bilmiyorum cidden. Yinede galibiyet gelmesi iyi oldu baya önemli maçtı. Şimdi önümüzdeki iki maçta 4 puan bile alsak fena olmaz.

Takımda icardi, sergio, mata vs. Dahil kafası en çok çalışan, beyniyle oynayan oyuncumuz Dubois.

Kaç dakika oynadı toplam :) Cevaptan da anlaşılabileceği üzere hiçbir kayda değer özelliği yok.
Madem gozune batti Rashica yerine kim oynamaliydi onu da pesinen yazsan boyle alinti yapmama gerek kalmazdi. Gecen 2 maci izlemedigini ve hatta bu maci da tam olarak takip etmedigin bir o kadar belli ki bilerek de mac sonu cevap yaziyorsun. Neyse bak isine.

Yönetim uyumasin dünya kupası arasına alman teknik direktör getirilsin. Okan hoca ile Gram ilerleyemeyiz. Takim üzerinde zaten taktiksel olarak bir etkisi yok. Bu mactada görüldugu üzere oyuncular bile hocayı takmayip kafasına göre takılıyor.

Şaka mısınız? İkinci yarı takım baskılı idi.
Bazı isimler bencil ve beceriksizdi.
Doğru değişiklikler ile de aldık işte.
Mertens bir daha 11 yüzü görmezse bu kadar kaçırmayız belki... Matacıyım ben.

Tasdemir iyi degil ancak en azindan son paslari iyi yapiyor. Pva ve Kazimcan'a tercih ederim.

Geri
Üst Alt