⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Haftaya kesinlikle kazanmalıyız olası bi beraberlikte fb şampiyon

3 senedir tonla gol izledim böyle. Dokunmadığı için ofsayt verilmeyen.

Ofsayttaki oyuncu sadece kalecinin açısını kapatıyorsa ofsayt çalınır 10 yıldır bu kural böyle

Bu sene bu tarz pozisyonların hiçbir iptal edilmedi edilemezde yine bize denk geldi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Viviano Fener maçında her geleni içeri aldı, bugün panter gibiydi mübarek. Hep bize kariyer maçları denk geliyor

Ankaragücü fb maçında top ayaktan çıktığında Batsuayi ofsayttaydı

Top arkadaki Serdar'a geldi

Serdar kafayla içeri çevirdi

Ofsayttaki Batsuayi golü attı

Şimdi bizim bu golü kim neden iptal etti biri açıklasın arkadaş
Bence ikisi de ofsayt.Kural aynı, uygulama farklı.

viviyona şu kaleciliğinin yarısını febe maçında yapsaydı karagümrük febei yenerdi

Giresunspor, TS ve ADS maçlarında boşa gitti 7 puan, 2 de geçen hafta çaldı şerefsiz Palabıyık
Şu an en az 30 puandaydık

Yani aslında ilk golümüz ve son golümüz doğru iptaller. İşin doğrusu biz kuralına göre oynuyoruz bunda bir sorun yokta işte. İlla ki benzer pozisyonlar görecez diğer maçlardada bakalım diğer takımlara bu pozisyonlar iptal olarak geri dönecek mi.
Bunları fener trabzon veya bjk atsa bence iptal olmazdı forumun çoğunluğunun tepkisi bundan diye düşünüyorum

Yalnız bu hakemlerin bize garezi ne ? Bizim oyuncular ısrar etmeseydi Var'a bile gitmeyecekti. İlk golümüz yendi. İkinci golumuzde de bence ofsayt yoktu. Ankaragucu maçında fenere ofsayt calmadilar mesela

Nelson'un sayılmayan golünde zaten Nelson'un topu çizgiyi geçti ne faulü? Faul varsa bile eylem gerekçestikten sonra oldu yani golden sonra. Yunusun golü de çok temiz..
ofsayt ile alakası yok. Gomis pasif. Orço bunlar. Ama Oyunumuz kesinlikle yetersiz. Hiç beğenmedim takımı

Maç skoru 0-9 deseler bile olmuştur derim o kadar çok gol kaçırdık ki 0-2 bile bitmesi mucize

Geri
Üst Alt