SL 22/23 H:13 | Fenerbahçe 1-0 Sivasspor | MS | 7 Kasım

Huseyin Gocek 2. yarida annesinin namusunu korumak adina simdi belesten penalti verebilir Fener'e

bosuna heveslenmeyin bu filmin sonu belli. Sivasin verilmeyen net penaltisindan belli oldu

Hak ediyor tabi küfürü. Hani fenevin kırmızı kartı, hani penaltısı. Sen nasıl olurda vermezsin fenerbahce'ye Hüseyin beyefendi

Eeee Götcek bilmem kac bin sövdü sana, artik lehine mi caliyon aleyhine mi caliyon yoksa yok ben böyle iyiyim diyorsan tamam.

Bu ülke asla iflah olmaz artık kolay kolay,koskoca bir çöplükten farksız.Emeği geçenlerin eline sağlık..

Hüseyin Gökçek'de bu edilen küfürler zoruna gidecek kadar onur var mı acaba :d

Ulan sen git okadar rüşvet al takımı kayirmaya uğraş,ama yinede ana avrat küfür ye😄

Zaten akan oyun oynayamiyorlar ama işte göllerin çoğunu duran topla atıyorlar yoksa bunların savunması berbat durumda
muhteşem oyun setleri ile atmıyorlar ki, önde yoğun pres sonucu rakibin hatası ile atıyorlar genelde,defans arkasına atılan her top poziyon oluyor fb kalesinde

Takımın en iyi oyuncusuna neden küfrediyor bunlar?
Skoru koruma konusunda kaleci Altay ve Fenerbahçe savunmasının yapması gerekeni hakem Hüseyin Göçek yaptı. İkinci yarıda yeterince besleyebilirlerse Fenerbahçe için penaltı ve Sivas a kırmızı kart jokerleri de devreye girer

Bu fb her maç kendi evinde oynuyor ben anlamadım bu işi. Haftaya Giresun maçı da kadıköyde . Ne güzel fikstür DK’ya kadar + 7 puanla gitme fisktürü. Birde hakem operasyonları kebap.

Başta bu valencia denen sahtekar olmak üzere fb oyuncuları rakip dokunduğu anda yere atiyo kendini ve direk faul çalınıyor. Rezil hakemler faul olmadığını bile bile çalıyo. Hayvan gibi rakibe daliyolar kart yok bisey yok. Bein sports fb stadında ful küfür ne varsa son ses yayınlıyor bizim stadta ses kısıyolar. Bir dünya küfür oldu herkes duydu... Bizde ise Alanya maçında bir sürü taraftar yasaklandı bjk derbisi için. Şimdi ceza vereceklermi diye takip edelim diycem 10bin TL ceza tamam. Reziller... Biraz cesur biraz delikanlı olun lan... Paraya tapmayacak kadar şerefli olun lan diycemde. Olamazsiniz... Ali babanız suyunuzu keser. Nede olsa paranın alamayacağı sey acamayacağı kapı yok....

Geri
Üst Alt