Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.263
- 70.485
- 4.918
Aman diyeyim üstad... Süper moderatör olduktan sonra direkt mıhlayıp geçiyor.Nerede nerede o adam!..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman diyeyim üstad... Süper moderatör olduktan sonra direkt mıhlayıp geçiyor.Nerede nerede o adam!..
Yok zatenKarşılıklı pozisyonlar diyor Ali ferahbot 20den sonra izledim fenerin pozisyonunu goremedim
Furkan'ı göremedim,forumdan mı ayrıldı yoksa hasta mı?@Furkan Korkmaz kankan geldi.
O kadar iyi bir takım olmadıklarını bütün Türkiye gördü ama.İleri şişir press yeme zaten olayın %80 i bitiyor.bosuna heveslenmeyin bu filmin sonu belli. Sivasin verilmeyen net penaltisindan belli oldu
muhteşem oyun setleri ile atmıyorlar ki, önde yoğun pres sonucu rakibin hatası ile atıyorlar genelde,defans arkasına atılan her top poziyon oluyor fb kalesindeZaten akan oyun oynayamiyorlar ama işte göllerin çoğunu duran topla atıyorlar yoksa bunların savunması berbat durumda
Skoru koruma konusunda kaleci Altay ve Fenerbahçe savunmasının yapması gerekeni hakem Hüseyin Göçek yaptı. İkinci yarıda yeterince besleyebilirlerse Fenerbahçe için penaltı ve Sivas a kırmızı kart jokerleri de devreye girerTakımın en iyi oyuncusuna neden küfrediyor bunlar?
Karsilarinda biraz olsun baski yapan bir takim olunca patliyor bu fenerin balonu ztnO kadar iyi bir takım olmadıklarını bütün Türkiye gördü ama.İleri şişir press yeme zaten olayın %80 i bitiyor.
Kim oAman diyeyim üstad... Süper moderatör olduktan sonra direkt mıhlayıp geçiyor.