SL 22/23 H:13 | Fenerbahçe 1-0 Sivasspor | MS | 7 Kasım

Hangi birine sövelim , penaltiya gel bak demeyen Var hakeminemi , Huseyin iti zaten ne oldugu belli , bu yan hakem yeni Alex taşcioglu olur . Hepinizin Allah belananizi versin. Sevdamiz olmazsa varya böyle saibeli pis bir lig izlenmez. Nasil uyuyor nasil bogazlarindan geciyor bunlarin..

SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rıza sus pus kenardaydı bize olsa bi yerini yırtmıştı şimdiye puan kaybı beklemiyordum zaten iki maçı da alacakları aşikar biz basagı yenelim 5 puan farkla araya girelim ikinci yarı ben görecem bu ballı iteklenen herifleri

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yan Hakeme sinirlenen yardımcılarını sakinleştirmekle meşguldü maç boyunca

Haysiyetsiz Rıza

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakemlerin rüzgarı olur da tersine donerse tepe taklak yuvarlanacaklar. Bunu umarım gormuyorlardir.

Sivasa 3 tane olmayan pozisyon için ofsayt bayrağı kaldırıldı

Pozisyon penaltı değil dışarda

11e 11 olsa sivas puan çıkarırdı bu maçtan

Sivas hic puan alacak oyun oyniyamadi ikinci yari...

kafamda bir soru kaldi ikinci yari icin. Ofsayt olmiyan ama ofsayt verilen pozisyon sayisi kac acaba... benim saydigim en az 5 pozisyon boyle aninda haksizca kesildi.

Bu örnegi veriyorsan Antep maçını da söyleyeceksin.

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadas soylemis zaten o macta okan dogru oynatti ben okanin korkak hoca oldugunu dusunuyorum saha kenarinda her hareketinden belli bjk macinda da berkan ve emin bayrami aldi yine gol yiyorduk adam korkak aykut familyasindan her onde oldugu macta orta saha cikarip stoper ve kazma orta saha aliyor oyun yigiliyor bizim yari sahaya

menerimin gul fiksturu bitti, simdi gercekten iyi mi oynuyorlar bakacaz

deplsamanlarda

Arkadas soylemis zaten o macta okan dogru oynatti ben okanin korkak hoca oldugunu dusunuyorum saha kenarinda her hareketinden belli bjk macinda da berkan ve emin bayrami aldi yine gol yiyorduk adam korkak aykut familyasindan her onde oldugu macta orta saha cikarip stoper ve kazma orta saha aliyor oyun yigiliyor bizim yari sahaya
Şaka gibi

Sivas hic puan alacak oyun oyniyamadi ikinci yari...

kafamda bir soru kaldi ikinci yari icin. Ofsayt olmiyan ama ofsayt verilen pozisyon sayisi kac acaba... benim saydigim en az 5 pozisyon boyle aninda haksizca kesildi.
Zaten ince ince doğramak bu oluyor kimsenin gözüne batmıyor ama kaç pozisyonu yedi hakemler. Lanet olsun böyle lige gram hakkım varsa helal olmasın

Geri
Üst Alt