Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.594
- 6.525
- 2.238
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rıza sus pus kenardaydı bize olsa bi yerini yırtmıştı şimdiye puan kaybı beklemiyordum zaten iki maçı da alacakları aşikar biz basagı yenelim 5 puan farkla araya girelim ikinci yarı ben görecem bu ballı iteklenen herifleri
SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GSli değiller zaten aranıza iyi kaynamışlar sadece.Jesus'u yalaya yalaya bitiremeyenlerin Galatasaraylı olduğundan şüphe duymuyorum.
Bala göte maç alıyorlar ama Jesus'u öve öve bitiremiyorsunuz.
KatılıyorumGSli değiller zaten aranıza iyi kaynamışlar sadece.
Okudugunu bile anlamadan millete saydiranlarin sayisi artmis son donemde.![]()
Arkadas soylemis zaten o macta okan dogru oynatti ben okanin korkak hoca oldugunu dusunuyorum saha kenarinda her hareketinden belli bjk macinda da berkan ve emin bayrami aldi yine gol yiyorduk adam korkak aykut familyasindan her onde oldugu macta orta saha cikarip stoper ve kazma orta saha aliyor oyun yigiliyor bizim yari sahayaBu örnegi veriyorsan Antep maçını da söyleyeceksin.
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç zor değil göreceğiz hep beraber bjk den kolay olacak o maç büyük oyuncular büyük maçları sever rahat olunAlacağız. Zor ama imkansız değil..
Bence sen sus objektifspor. Maç boyu yoktun ortadaHer fb macindan sonra neden birbirinize satasiyorsunuz aga
![]()
Isme gerek yok yaw. Her fb macindan sonra millet birbirine giriyo ona diyorum. Disardan okuyan biri baya guluyodurnoldu rns isim Alalım hürmetler...
Şaka gibiArkadas soylemis zaten o macta okan dogru oynatti ben okanin korkak hoca oldugunu dusunuyorum saha kenarinda her hareketinden belli bjk macinda da berkan ve emin bayrami aldi yine gol yiyorduk adam korkak aykut familyasindan her onde oldugu macta orta saha cikarip stoper ve kazma orta saha aliyor oyun yigiliyor bizim yari sahaya
Zaten ince ince doğramak bu oluyor kimsenin gözüne batmıyor ama kaç pozisyonu yedi hakemler. Lanet olsun böyle lige gram hakkım varsa helal olmasınSivas hic puan alacak oyun oyniyamadi ikinci yari...
kafamda bir soru kaldi ikinci yari icin. Ofsayt olmiyan ama ofsayt verilen pozisyon sayisi kac acaba... benim saydigim en az 5 pozisyon boyle aninda haksizca kesildi.
O yan hakem top gelsedr bayrak kaldirsam diye bekledi igrenc bir yan hakemİkinci yarı sivas'a kalkan ofsaytların hiçbiri ofsayt değildi