SL 22/23 H:13 | Fenerbahçe 1-0 Sivasspor | MS | 7 Kasım

Sikeciler alenen kollaniyor ve Jesus iyi teknik adam cumlelerini ayni anda kullanmak zor olmasa gerek. Verilmeyen penalti hafta boyu gundemde tutulmali yonetim tarafindan. Sessiz kalmamak sart.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun bambaska seyler anlatiyorsun bana hakem hatalari var tamam diyorum bjk macinda mertensi cikaran dahi hocamiz yerine mats yerine berkani aldi ornek olarak verelim son dakikalarda toreria cikarip emin bayram aldi mantelitesi yanlis diyorum adam savunma alinca gol yemiceni saniyor belki mertens yerine mata girse mac 3 4 olacakti nerdeyse 2-2 bitiyordu
Berkan ı almasının sebebi emre nin sıçmaya bşlmasıydı dubois i oyuna sokmak için Berkan ı aldı. Emin i aldığında son dk korner kullanılıyordu. Artık top şişirmektrn başka bir olayı olmayan bjk ye karşı boy yükseltti.

3-4 puan belki daha fazla lider olurduk
Tesekkur ederim cevap icin.

Peki asil sorun bu iken, yani ortada bir adalet sorunu varken boyle bozuk bir zemin uzerinde rekabetten nasil soz edebiliriz?

Evet Okan hocayi ben de elestiriyorum, eksik seyleri ben de goruyorum, yahut daha iyi olmasi gereken seyleri.
Dusunsene bu adam vasat bir hocaysa, vasat haliyle bile lider olacakken bu yapilan haksizliklari ve hirsizligi kamuoyuna gostermemiz gerekmiyor mu?

Boyle bir illegal bir duzende Real Madrid bile rekabet edemez bence

Evet ilerde baski yapickasin terim olsa oyle yapardi donku forver oynatti adam terimi en cok elestiren benim ama adamin hucum felsefesinden cok ekmek yedik bir mac puan kaybedersin belki ama topculara geriye yaslanmayin imajini verirsin bizim takim savunma yapamaz geriye yaslandimi golu yer hucum edecek gol arayacak mertens icardi ile oynuyorsan boyle olmali
Terim olsa bu maçların en az 6 sında terim sahada olmazdı. Bunu da bil isterim.

son maçta okanın yaptığı değişiklikler gayet mantıklıydı siz de sallamak için mabaddan laflar üretmeyin

Sonra Jesus pozisyon vermedi nasıl versin her pozisyon olmayan ofsaytla kesildi. Ve burada hala Jesus övenler var. Siz sarı lacivert gözlüklerle bakmaya devam.

Ofsayt kuralı da değişti heralde .d.d
Elle oynama kuralı da değişmiştir kesin.Ekli dosyayı görüntüle 182118

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okan 3lu oynayinca 3lu defans gel bana atak yap jerge yapinca adamlar pozisyon vermiyor kardeşim.
Alanya macinda kenardaki topu almaya kalkan bor hakem olmasa maci kaybetmezdik. Hadi hepsini gectim son dakika emin kaleye vursa 3-2 bitecekti maç.
Super hoca oyuna soktugu adam gol atti diye mi övecektik misal. Ayrica biye emin girdi debiliyor eminin net 2 pozisyon engellemesi var net bak. O macta okanin degisiklik olarak iki hatası var.
1-Bay oyuna girmeliydi
2-kerem bekte biraz daha bekleyip farkli bir stil düşunebilirdi. Çünkü kırmızıdan sonra soldan atağa çıkamadi herifler.

Tesekkur ederim cevap icin.

Peki asil sorun bu iken, yani ortada bir adalet sorunu varken boyle bozuk bir zemin uzerinde rekabetten nasil soz edebiliriz?

Evet Okan hocayi ben de elestiriyorum, eksik seyleri ben de goruyorum, yahut daha iyi olmasi gereken seyleri.
Dusunsene bu adam vasat bir hocaysa, vasat haliyle bile lider olacakken bu yapilan haksizliklari ve hirsizligi kamuoyuna gostermemiz gerekmiyor mu?

Boyle bir illegal bir duzende Real Madrid bile rekabet edemez bence
Rekabet edemeyecegiz zaten bu seneyi onlara peskes cekmisler jesusu getirip maddi yuke girerken garantiyide almislar belli kadikoydeki macta dudukleri calip bizi devre disi birakirlar ben artik fener maci izlemiyorum bizim maclari zevk icin izliyorum

Uçan kaçan fb uyduruk penaltı olmasa bugün gol atamıyordu? Net kaç pozisyonu vardı ki? Neyi övüyor bu övenler?

Bizim takım ceza sahası içinde en çok pozisyona giren ekip sabah akşam Okan gömülüyor. Bunun nesi objektiflik ?

Rıdvan Dilmen: "Serdar Aziz'in pozisyonu var. Akıllarda kalmasın. Kafadan ele geliyor. Mesafe de çok kısa. Ayrıca arkadan Yatabare'nin ince bir faulü var. Ben penaltı görmedim."

hakemler tffden bagımsız ,baslı basına bir çeteler

anadolu takımların maclarını izliyormusunuz hic ben arada bakıyorum hakemler neler neler yapıyorlar bir görseniz

şu yüzden söylüyorum millet olarakta ,takımlar olarakta öpülmeye alıştıgımız icin kimsenin sesi çıkmıyor

Sonra Jesus pozisyon vermedi nasıl versin her pozisyon olmayan ofsaytla kesildi. Ve burada hala Jesus övenler var. Siz sarı lacivert gözlüklerle bakmaya devam.

Yatabare hiyaridi topu bombosken kaleye soksaydida ofsayt cizgisini beklerdik gerci cozgiyi ona cekip ofsayat yaparlardi hakemi yenmek cidden zor is

Geri
Üst Alt