SL 22/23 H:13 | Fenerbahçe 1-0 Sivasspor | MS | 7 Kasım

Yıllardır anlamadığım şey UEFA nasıl.oluyorda bizim ligin en şaibeli hakemlerine palabiyik gocek kalkavan gibilere nasıl.gorev veriyor

2. Yarıyı izlemeyecegim boşa sinir stres olmaya gerek yok bu it bir şekilde fenere verir 3 puanı ..Şu verilmeyen penaltinin nasıl bir izahı olacak çok merak ediyorum

dayanamıyorum yeterrr şimdi ben bu hakemin tüm yakın uzak akrabalarını kötü sözcüklerle anınca 7 gün ban yiyorum.Hak mıdır ?

Owww Huseyin Gocek'in halasina kadar kufur ediyorlar.

Bakalim bizim tribunleri bloke eden TFF bunlara nasil ceza verecek?!

Atılan maddeleri göstermemeye yemin etmişler. Utanmazlar.

2. Yarıyı izlemeyecegim boşa sinir stres olmaya gerek yok bu it bir şekilde fenere verir 3 puanı ..Şu verilmeyen penaltinin nasıl bir izahı olacak çok merak ediyorum
Hiçbir izahı olmayacak. Fener medyasını sponsorluklar ile kurdular. Ulusal kanallarda kimse fener aleyhine en ufak yorum yapamıyo. Azcık sesi çıkanı direk işten çıkarıyorlar. Bu satılık medya ile hiç kimse o pozisyona itiraz etmeyecek bile. Evet penaltı hakem ve var hata yapmışlar diyecekler. Ama aynı hata fenere olsa yine aynı ulusal kanallardaki yorumcular 1 hafta ağlar sonraki haftada fener lehine 2 penaltı mac aldirirlar. Sistemleri böyle calisiyo işte ve kimse ses etmiyo ulkede bu yapıya

Bu kadar iteklemeye ragmen puan birakirsalar modlari fena duser. O yuzden küfür ediyolar

Aleni penaltiyi yedikleri icin umudum az. Serefsizlik diz boyu. Gostere gostere yapiyorlar bir de. Yazik.

Geri
Üst Alt