⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Bu mac ozelinde degil ama 3 luye donmemiz sart anholtu ve boeyi 3 lunun kanatlarina koyup ortayi toreria berkan ve oliviera ile kurup ileride mertens ve icardi denemek lazim

Tek sorun emin ve abdul ve nelsonu ayni anda kullanmak sart

kapak_100319.webp

arkadaşlar o karsıt acılar ya bjkye,ya bize girecek.çözemedim haritayı.en kötü berabere bitecek ama gollü.3-3,2-2 vs kerem ve icardi macın en olumlu tarafı.yunusda iş yapacak.mertensde maç içinde ve maç sonrası coskulu.niye? bilemem.emine,boeye ve emre tasdemire de bakayım bari

Biz 20 pozisyonda 1 atarız onlarda 2 pozisyonda 1 atar, 1-1 biter.

Kardesim kosmos caliskani odullendirir tembeli perisan eder

Bu degismez kuraldir, ne bekliyorsunuz ki

Bosu bosuna neye umitlenecegim ya

Akli olan hoca su mac oncesi izin filan vermez bu ne civiklik ya

Acayip gicik kaptim
lakayıt oyundan,oyuncudan ve hocadan fayda gelmez

Fatih hocayida tembelligi goturdu

Eskiden floryadan cikmazdi
Son donemi floryaya girmez oldu

Sonuc ortada
bence şu an bizde hersey belirsiz.oyuncu performansları,hoca sorunu.nasıl şampiyon olacagız biz? bilemedim.varı ve hakemleri ile ayrı ugrasıyoruz

Müthiş bi tespitim var, bizim gol atmamız gerekiyor, salak saçma vuruşlar yapmadan, ayağımız titremeden falan böyle net gol vuruşları. Mümkünse vitaminsiz vuruşlar yapan mertens de 11 oynamasın artık. Gerekiyorsa sakat yusuf 45 dk 35lik mata 45 dkyi bölüşsünler, teşekkürler

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ümitli değilim takımı düşündükçe defansda emin solbek kazım mı emre t. mi belli değil işin açıkçası ilk 11 belli değil aynı 11 üç maçımız yok diye hatırlıyorum forvette sefer denendi olmadı gomis denendi olmadı en azından icardi de hem fikir olundu gibi.
orta da miço denendi olmadı ne oldu bu adama abi. adana maçından sonra kayboldu
daha yunusun durumu keremin hali ortada hala formsuz takım iyi değil maalesef
tamam hakemler maçı etkiliyor kabul ediyorum.
ama 10 hafta oldu bu takım şöyle oynuyor böyle oynuyor diyemiyoruz. rakipleri baskı altına alamıyoruz tek alanya maçının 30 dk sı var.
hemen hakem mhk tff sallıyoruz. geçen sezonda sürekli bu kuruma sallıyorduk ne oldu abi ne oldu hiç bir şey değişmedi hakemler aynı kurumdaki kişilerin çoğu aynı kişiler. takım kötü olunca buralara sarıyoruz maalesef.
Bizim şuanki sıkıntımız fernerbahçe sendromuna yakalanmış gibi görüyorum . 5 6 senedir ali koç hakem de hakem tff de tff diye orasını burasını yırtıyordu. transfere deli gibi para harcıyordu saçma sapan futbolculara ve teknik direktörlere ersun erol viktor gibi vasat adamları takım başına getiriyordu sonuç hüsranla bitiyordu. hatta ve hatta bir ara var da ofsayt çizgisini çizen kişiye fetöcü dediler.
bizde de bunu görmeye başladım 2 senedir gençleşme ayağına saçma adamlara saçma paralar verildi
bu sene iyi futbolcular geldi ama teknik heyet maalesef vasat şimdi diyeceksinizki okan hoca şampiyon oldu başakla eyvallah ama nasıl oldu hepimiz biliyoruz. 10 hafta oldu reisler lig dün başlmadı. fenerde bjk de trabzonda yeni takım kurdular.
fenerin bjk nin 3 5 attığı takımlara biz ıkınarak gol atıyoruz reisler.
takım kötü olduğu müddetçe biz hakemlere tff ye mhky vara sallayıp duracağız. bu kafadan çıkmazsak 3 5 sene daha şampiyon olamayız fener gibi.

Geri
Üst Alt