⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Şu bitiricilik işini çözebilsek her maç 4 tane atarız.

11 direk ne demek lan ayrıca?

İcardi raşitsa şahane.Kerem bu takımın önemli Bşr parçası kenara atılamaz.

Bu maçın benim için kaybı eksi demekti.
Olmadı şükür ama skora mutsuz olan ben olamam değil mi sadece. Fb süper final maçı gibiydi bi ara. Delircemm ya.

İcardi'ye ayrı bir parantez açmak gerekir, İcardi ve Muslera bu galibiyette çok iyi iş çıkarttılar şahsi düşüncem.

2.yarı rakibi boğduk.

İçimizdeki düşmanlar ağlayabilirler!!!

1667674961059.webp

başladılar ağlamaya hahahahahahahahaha
top toplayıcıdan mağdur edebiyati yaratmaya çalışıyorlar

Şöyle bir maçta Mata neden alınmaz oyuna ya.

Berkan’ı neden alırsın mesela ? Ne yaptı abi adam girdikten sonra ?
Emin neden oyuna girer ? Dubois anlıyorum hani tecrübe ve soğukkanlı isim doğru da bir hamle sayılır ki bir pozisyonda saçma sapan vurmasa Kerem 3’ü atmıştı.

Okan Hoca’ya rağmen kazandık sanırım

Ondan önce de BAY-Kerem yanlıştı
Mertens-Berkan da yanlıştı
Afallamış bjk’yi diriltmek, takımı geri çekmek için ne varsa yaptı valla
besiktas orta sahada salihi cikarip muleka gibi oyun zekasi ve atletizmi olmayan birini nkoudou ile degisince tam bizim istedigimiz oyun oynandi aslinda. alanyaspor macinin ilk yarisi gibi yaldur yuldur geliyorduk. 4 forvete dönüp orta sahayi bosaltmis adama karsi berkan falan oyuna girmez abi kimse kimseyi kandirmasin. mata-mertens hamlesi yapip takimi daha oturakli bir adama yönettirecegi yerde yaptigi hamle dogru degildi.

Hakem konusundada şunu söylemek lazım. Kötü değildi kritik hatada yapmadı sonucu etkileyecek.

Ama maça hakemlik yaptımı derseniz yapmadı bildiğin idare etti.hoş yıllardır derbilerde Cüneyt çakırda bundan farklı yönetmiyordu

Geri
Üst Alt