⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Fg0rA9WXkAglf1Q

Çok şükür yendik ama yine son 15dk eziyet oldu. Rahat maç izleyemiyoruz bir türlü
eziyet olmadi hakemler yine biseyler cevirmek istedi, ama basaramadilar, iste bunu diyoruz bu hakemler nekadar önümzde dursada biz maclarimizi alirsak hic bisey önümüzde duramaz!

Öyle ezdik, böyle ezdik ama 85. Dakika sonra gol yememek için yapılanlar beni utandırdı.

Maçı koparmak için değişiklikler yap, gol yersen de öyle ye, ayakta alkışlayalım

Net kaçan 3 gol var. 2’si direk. Artı 2 gol olasılığı yüksek pozisyonda var. Yarısı gol olmuş olda 4 - 1 ya da 5-1 biterdi. Garip bir şanssızlıkta ve bitiricilik problemimiz var
Çok net ya. Maç öncesi tahminim 4-1 ve 5-2 gibi skorlardı zaten. İstediğimizi de yakaladık. Olmuyor ya. Olmuyor bir

İkinci yarı şampiyon gibi oynadık. Fark atmamız gerekirdi. O bakımdan yazık oldu. 5-1 6-1 gibi bitecek bir maç neredeyse 2-2 bitecekti.

Kerem sonradan girip oyunu ateşledi. Sonradan girmesi belki daha iyi. Eski Arif gibi.

Bu arada İcardi'yi alalım istiyorum.
Bizle olur bu adam. Ama fiyatı ne yapacağız bilmiyorum. 6-8 arası anca ateşleriz 😟

Geri
Üst Alt