- 27 Ocak 2010
- 59.413
- 31.022
- 3.523
bjk için ne büyük gurur yav böyle bir adam oğlu adamla logoları aynı karede dahada önemlisi böyle bi adamdan paramparça edilme şerefine nail oldularnasıl olmuş
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk için ne büyük gurur yav böyle bir adam oğlu adamla logoları aynı karede dahada önemlisi böyle bi adamdan paramparça edilme şerefine nail oldularnasıl olmuş
![]()
abi matanın bahsettiği baran aksaka ve hamzayı mutlaka kazanmalı,ligde kullanmalıyız.böylelikle berkandan kurtuluruzÖnlerinde tam kanat özellikli adam oynarsa Emre de kazımcan da idare ederler
Barış-Emre kanadına bjk nerdeyse hiç gelemedi, hep diğer taraftan denediler
Kerem girdikten sonra Taşdemir boşlukları kapatamamaya başladı
Dubois’le değiştirebilmek için yerli sayısı yüzünden Mertens-Berkan yapmak zorunda kaldı, yine etkinliğimiz bozuldu
abi matanın bahsettiği baran aksaka ve hamzayı mutlaka kazanmalı,ligde kullanmalıyız.böylelikle berkandan kurtuluruz
HelalBüyük oyuncular büyük maçlarda farkını ortaya koyar. Takımımızdaki yıldız isimler kalitesini ortaya koyacak.
Besiktas ilk 4'e giremez bu sene.Bu mallar daha bir mac bay gecmeden 22 puanda kaldilar. Fener kazandigi takdirde 29 yapar. 1 mac fazlasi oldugu halde simdiden 7 puan farklari var. İsleri zor hale geldi. Gercekten bugun kazanmak bizim adimiza cok onemliydi.
Kral yorumBoey 1 aydır rezalet durumda
2-1 yeneceğimiz maç. Bu maçta totem yaptım daha önce Emre ve Mertens'e gol attırmıştım bu maçta Oliveira'ya attıracağım.
Laubalilik onun yaptığı maçı izlerken açı gereği topukla vurdu sandım ama özeti izledim şutla topu tavana asabilirmişMertens in topukla, görmeden kaleye vurduğu şutun tam kalecinin üstüne gitmesi adımıza büyük şansızlıktı.
Dünya Kupası sonrası onlar çöküşü geçerken biz tam gaz şampiyonluğa gidiyoruz olacağız muhtemelen 24'ncü haftalarda 3-4 puan fark atarız.2 hafta fener yine içeride bize beşiktaş başakşehir fikstüre bak13. Maçımızda 8. Deplasmanı oynayacağız bakın her şeye tamam ama bu durumu normal karşılayan ağır gerizekalıdır. Avrup dönüşü bay çekmeler felan..