⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

okan çıldırtma

Kerem ve Yunus yedek hee vay bee. Bir de sol bek olarak Taşdemir'i seçmiş. Mertens de yine ilk onbirde.

Ben katılmıyorum bu kadroya. En azından sol bekte Dubois'i oynatirdim. 3. yerli sorununu orta sahada Berkan'ı oynatarak cozerdim. Taşdemir henüz daha bir maç oynadı. Direkt derbi onbiri için çok kabul edilebilir gelmedi bana.

Ayrıca Taşdemir sakatlığa çok açık bir oyuncu malûm. Beklenmedik, erken bir sakatlık olursa, iki oyuncu değiştirmek zorunda kalabiliriz (ya da sakatlıktan yeni dönen, maç eksiği olan Kazımcan'i almak zorunda kalırız)

Her halükarda, rakibin en güçlü kanadı karşısında ben olsam risk almazdım sol bekte. Daha tecrübeli ve kaliteli Dubois'i oynatirdim.

1667658330960.jpeg

Önemli bir dostum maçı izlemek ve beni görmek için Menhettindan geldi..
Gelirken de en sevdiğim renkleri getirmiş..
Yani benim hayattaki en büyük zaafım..

Kazanacağız dostlar

Yaşasın Galatasaray !

BAY'ın ilk 11 olması sıkıntılı.

Bu çocuktan kanat manat olmaz maalesef. Forvete evrilirse kendi ve ülke adına daha yararlı olur.

Kerem'in oynamaması Barış'ın oynaması da gayet normal Kerem bu sezon yarardan fazla zarar veriyordu

BAY'ın ilk 11 olması sıkıntılı.

Bu çocuktan kanat manat olmaz maalesef. Forvete evrilirse kendi ve ülke adına daha yararlı olur.
Bence ikili mücadelelerde Kerem'e göre kat ve kat iyi hatta önü boşken hız kazanmasıyla çizgiyi zorlayabilir Kerem olsa merkeze sürekli çekip en ufak hatasında kontraya sebep olabilirdi bu sene Kasımpaşa maçı hariç Kerem'den hiçbir şekilde faydalanamadık ayrıca oyun için Rashica ile de kanat değiştirebilirler ikisi de oynayabiliyor ama Kerem o değişiklikte oynamıyordu.

Geri
Üst Alt