⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Mac icin Okan hocaya 6 kural:

1. Mertens ve Icardi uyumunu bozmamali. Belli ki bunlar uyumlu ve 1-2 mac sonrasi ezbere oynayacak iki tip. Dokunma bunlara.
2. Baris Alper gibi futbol IQ'su olmayan bir adami kesinlikle ilk 11'e koyma, yazik edersin cocuga. Zaten forvet disinda kariyerinde birsey yapacak bir arkadas degil.
3. Sakin sol ben Emre Tasdemir oynatayim deme, cocugu yerler demem lazim ama baska secenek yok. Fizik gucune guveniyorsa ve cocuk ben oynarim guveniyorum kendime diyorsa sureceksin sahaya malesef.
4. Rashica iyi tuttu, dogru topcu. Hep oynamali. Yunus Baris gibi hamleler ile ugrasma.
5. Dua edelim hep beraber Kerem formda olsun bu mac.
6. Dubois akilli topcu. Boey'de o akil yok. Bize akilli topcu lazim.

Kadro boyle olacak:
Muslera / Dubois - Nelsson - Abdu - Emre / Torreira - Oliveira / Kerem - Mertens - Rashica / Icardi

Su an en formda kadromuz bu gibi. Orta sahaya cok is dusuyor, Oliveira, Mertens, Icardi canlari oynamak isterse zevkli bir mac bizi bekliyor. Tabi Abdu, Emre, Kerem gibi nispeten daha kalitesiz oyuncular macin icine etmezse.

Bu seneki dişli rakiplerle oynadığımız maçları düşünüyorum ts, konya, ads maçlarında genel olarak üstün taraf bizdik

3 maçta da galibiyeti sonuna kadar hakkettik ama maalesef sadece konya maçını kazanabildik

Takım dişli rakiplere karşı gayet iyi performans sergiledi bu sene bu maçta da galip geleceğimize inanıyorum.

Midtsjö ilk 11 falan oynarsa en fazla 1 puan aliriz. Adamla galibiyetimiz yok ilk 11 ciktigi maclarda.

Rakip Josef-Atiba falan oynamayacak.

hakemleri,varı ayrı dert.okan hoca ayrı dert.of

Weghoust mu neyse ondan cekiniyorum boyu sebebiyle. Kisa takimiz bu bazi durumlarda net dezavantaj. Senol buna oynayacaktir simdiden ben yazayim.

Bunun disinda, Emre gayet net 11 oynar cunku baska secenek yok. Dubois duruma gore oraya gecer, Boey oyuna girer falan. Ancak ben Mertens-Icardi ikilisinden yana degilim lakin mac aliskanligi mantikli bir onerme. Hoca'dan dogru 11 bekliyoruz artik. Kerem net oynamali bu arada.

Maçı kafamda oynadım
Çift forvet çıkıp 4-0 kazanıyoruz
İşte o efsane kadro
IMG_7932.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dubois hiç Boey'i kesecek gibi durmuyor, Boey başlar bu mac

A.kerim'in cezasının inmesi lazim, Eminle gitmez derbi

26 bin kombineli cezalı, max 10bini devreder, geri kalan kılını kıpırdatmaz

35 bin kişiyle oynarız max

Hakemler önumuzu kesmezse kazaniriz diye dusunuyorum

a.kerim bu maçta da cezalı değil mi ?

ben emin'i oynatmam

berkan'ı orta sahaya, oliveira'yı 10 numaraya, ross'u nelsson'un yanına atarım.

Hayret, Gedson'un golü var diyen olmamış. 🤪

Bu maça zamanında bir hissiyatım olmuştu ama İsmael vardı o zaman. Şenol'la olması da pek bir şeyi değiştirmez de birlikte yürüyecekleri hakem önemli. Her şeye rağmen 3 puan alacağımızı düşünüyorum.

Mac icin Okan hocaya 6 kural:

1. Mertens ve Icardi uyumunu bozmamali. Belli ki bunlar uyumlu ve 1-2 mac sonrasi ezbere oynayacak iki tip. Dokunma bunlara.
2. Baris Alper gibi futbol IQ'su olmayan bir adami kesinlikle ilk 11'e koyma, yazik edersin cocuga. Zaten forvet disinda kariyerinde birsey yapacak bir arkadas degil.
3. Sakin sol ben Emre Tasdemir oynatayim deme, cocugu yerler demem lazim ama baska secenek yok. Fizik gucune guveniyorsa ve cocuk ben oynarim guveniyorum kendime diyorsa sureceksin sahaya malesef.
4. Rashica iyi tuttu, dogru topcu. Hep oynamali. Yunus Baris gibi hamleler ile ugrasma.
5. Dua edelim hep beraber Kerem formda olsun bu mac.
6. Dubois akilli topcu. Boey'de o akil yok. Bize akilli topcu lazim.

Kadro boyle olacak:
Muslera / Dubois - Nelsson - Abdu - Emre / Torreira - Oliveira / Kerem - Mertens - Rashica / Icardi

Su an en formda kadromuz bu gibi. Orta sahaya cok is dusuyor, Oliveira, Mertens, Icardi canlari oynamak isterse zevkli bir mac bizi bekliyor. Tabi Abdu, Emre, Kerem gibi nispeten daha kalitesiz oyuncular macin icine etmezse.
Abdu cezali

Geri
Üst Alt