⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Şenol Karadeniz lobisiyle birlikte geldi bu maçı bize vermezler.

Zor maç olacak yani şöyle ki maçta üstün oynayacağımızı düşünüyorum. Ama gol yollarındaki beceri eksiğimiz bu maçta da bizi yoracakmış gibi geliyor. Pozisyonlara girip yine harcarsak maçı iyice zorlaştıracağız umarım bu sefer daha yüzdeli şekilde pozisyonları değerlendiririz. Beşiktaş'ın defansif çok zaafı var yani 1'den fazla gol atmamız gerekiyor bu maçta.

Son düzenleme:
ben rossu oynatıp mertens yerine orta sahada berkanı oynatmaktan yanayım da Buruk muhtemelen geçen kadronun aynısı ile çıkar
ross'u da doğru düzgün izleyemedik ki, orada 2. yabancı stoperi koymaya değecek adam mı bilemiyoruz.

ama 2si oynarsa top çıkarmada büyük problem yaşarız muhtemelen nelssonun da ayağı baya kötü

ross'u da doğru düzgün izleyemedik ki, orada 2. yabancı stoperi koymaya değecek adam mı bilemiyoruz.

ama 2si oynarsa top çıkarmada büyük problem yaşarız muhtemelen nelssonun da ayağı baya kötü
Bu geriden cikma olayinda tek suc topcularin ayagi degil bence. Biz sahaya kotu yerlesiyoruz onun da etkisi var bence. Taa terim doneminden beri burada da konusuluyor degisen bir sey olmadi. Ben nelssonun danimarka milli takiminda bu kadar pas hatasi yaptigini sanmiyorum

Ne çok gol atarız, ne de çok yeriz. Şenol korkak bir td'dir. Umraniye'ye oynadığı gibi oynamayacak. Gol yememeye bakacak önce. Bizim yerli td'lerin bir gol planı yoktur zaten doğaçlama gol atar takımları. Ama oyunu öldürüp gol yememek için bir çok taktikleri var maalesef. Okan hocanın da farklı düşündüğünü zannetmiyorum.

Muslera
Boey Nelsson Emin Aanholt
Torreira
Berkan Oliveira
Rashica Icardi Kerem

Taşdemir böyle bir maç için biraz riskli sonuçta Karagümrük maçında pek hazır görünmedi, Kazımcan ise sakat deniyor dönse bile tam randımanlı olacak mı soru işareti. Aanholt'a bu maçta tecrübesine de güvenerek bir şans verilmesi lazım. Boey ve Aanholt ile defansif olarak pek açık vermeyiz artık iş orada Emin'in hatasız bir oyun oynamasına kalır umarım iyi oynar. Önde Mertens'i 2. yarı oyuna dahil etmeyi düşünebiliriz Beşiktaş'ın orta sahada 4 oyuncuyla oynadığını düşünürsek oraya Berkan'ı eklemek mantıklı görünüyor. Kerem ve Rashica hızları ve defans arkasına yaptıkları koşularla iyi pozisyonlar bulabilir.

Bu geriden cikma olayinda tek suc topcularin ayagi degil bence. Biz sahaya kotu yerlesiyoruz onun da etkisi var bence. Taa terim doneminden beri burada da konusuluyor degisen bir sey olmadi. Ben nelssonun danimarka milli takiminda bu kadar pas hatasi yaptigini sanmiyorum
tabi illa yerleşimde de vardır problem de atılabilecek bir pas olsa bile musleraya dönüyor çoğunlukla.

biraz riske de girmek lazım ki rakibi eksiltelim hazırlıksız yakalayalım. %1lik bile riske girmiyor nelsson yani genelde en çok bu huyuna sinir oluyorum fazla garantici bu da takımı geri itiyor.

tabi illa yerleşimde de vardır problem de atılabilecek bir pas olsa bile mutlaka musleraya dönüyor çoğunlukla.

biraz riske de girmek lazım ki rakibi eksiltelim hazırlıksız yakalayalım. %1lik bile riske girmiyor nelsson yani genelde en çok bu huyuna sinir oluyorum fazla garantici bu da takımı geri itiyor.
o kadar garanticiydiki ilk geldiğinde çizgiyi bozup marcaonun kademesine giriyordu :d

Geri
Üst Alt