Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb, Başak maçlarında da etkili olamadı ki. Oynasa ne oynamasa ne yani. Gezhall açıkçası sevmem ama o takımın en önemli adamı. O olmayınca jknin hali ortada.
TR'nin son on yılda gördüğü en çalışkan forvet kesinlikle Elmander'di. Onunla kıyaslanması da ekstra üzüyor. Elmander derbilerde uyumazdı. Karşılaştırırken dikkat edelim.![]()

Kötü topçu mu dersek bence de değil. Ama önemli maçların adamı da olamadı. Şu anlık görüntüsüne göre dedim, olup olmaması çok etki etmez diye. Eğer ortaları kesen bir Gezhall olsaydı belki o zaman bizim için bir tehlike arz edebilirdi.Etkili degildi belki evet ama bu herif her zaman tehlikeli biri. 80 dakika görmezsin ayagina top dahi deymez ama 85'de cikar tek bir kafa topuyla golü tak diye atar.
Ben Nelsson ve Abdül'e güveniyorum, tabi Emin olsa isler degisirdi. Ama yine de oynamazsa cok güzel olur tabi ki.
Emre yerine Kazım olmalı, geçen haftaki maç aldatıcı. Mata'nın fiziksel durumu yerlerde Mertens başlayacaktır yine.
Emre >>> KazımEmre yerine Kazım olmalı, geçen haftaki maç aldatıcı. Mata'nın fiziksel durumu yerlerde Mertens başlayacaktır yine.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi