- 3 Haziran 2015
- 57.555
- 66.836
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

tamam kardesim ya gslisin anladik fbjkli dedin herkese darlanma yaUlan Real ile oynasak bu kadar korkmazsiniz, ne kadar rezalet bir uye toplulugu var suan, cogu fbjkli herhalde.
Besiktasa her sene uyguladigimiz tarifeyi uyguluyacagiz, inshallah forumdaki weghorst sevdalilari aglamaz mac sonu.
Sen nezaman akillanicaksin?tamam kardesim ya gslisin anladik fbjkli dedin herkese darlanma ya
ÖldüğümdeSen nezaman akillanicaksin?
Bu arada hissiyatim, Bjk ve Başak maçlarındam malesef iki olumsuz sonuç alınıp (1B/1M ya da 2M gibi) Okan hoca ile yolların ayrılacağı yönünde.
Fakat sezon sonunda şampiyon olacağımıza da adım gibi eminim.
Forumda messi bukadar yalanmamistir.Horst forumda yerin dibine bu kadar sokulduğuna göre kafa golü var ekibimize.
İki maçı da kazanacağız.Bu arada hissiyatim, Bjk ve Başak maçlarındam malesef iki olumsuz sonuç alınıp (1B/1M ya da 2M gibi) Okan hoca ile yolların ayrılacağı yönünde.
Fakat sezon sonunda şampiyon olacağımıza da adım gibi eminim.
Onların da çoğu Mertens, Torre, İcardi'yi yerin dibine sokuyor. Bunlardan da bolca cevap bekleyelim öyleyse........Horst forumda yerin dibine bu kadar sokulduğuna göre kafa golü var ekibimize.