⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Oliviera
Yunus---------------------Rachica
İcardi-Kerem​

En üst seviye 3 yerli oyuncumuz, beğensek de beğenmesek de, Abdülkerim, Yunus ve Kerem'dir.

Sonra da Berkan gelir. Diğer oyuncular malesef kritik maçlarda denenebilecek kadar kaliteye sahip ve de en önemlisi özgüvenli değiller.

Kerem kanat oynayacak beceriye sahip değil fakat skor yapabilen, sprinter biri. Kerem'i ikinci forvet gibi oynatmak bence iyi bir fikir olabilir.

Bu arada hissiyatim, Bjk ve Başak maçlarındam malesef iki olumsuz sonuç alınıp (1B/1M ya da 2M gibi) Okan hoca ile yolların ayrılacağı yönünde.

Fakat sezon sonunda şampiyon olacağımıza da adım gibi eminim.

Torreira - Sergio

Rashica - Mertens - Kerem

Icardi

İdeal hücum hattı.

Ulan Real ile oynasak bu kadar korkmazsiniz, ne kadar rezalet bir uye toplulugu var suan, cogu fbjkli herhalde.

Besiktasa her sene uyguladigimiz tarifeyi uyguluyacagiz, inshallah forumdaki weghorst sevdalilari aglamaz mac sonu.
tamam kardesim ya gslisin anladik fbjkli dedin herkese darlanma ya

Bu arada Oliviera'yi 10 numara gibi kullanıp, arkayı Torriera-Midtsjø mu yapsak, bilemedim. Çok mu defansif olur?

Ama bence ideal savunma hattını sırf yerli kontenjanı için bozmamaliyiz gibi ya. Kazımcan veya Taşdemir'i Alanya ve Karagümrük maçlarında oynatmak tabiki kabul edilebilir. Ama Redmond-Rosier gibi iki süratli ve tecrübeli oyuncu karşısında sanki zorlanırlar gibi geliyor bana.

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera
Midtsjø Oliviera
Yunus İcardi Kerem
Onların Josef-Gedson-Salih orta sahasında tek zayıf halka Salih. Orta sahayı alırsak maçı alırız. BJK'in savunması ağır, illa ki Yunus ve Kerem arkaya sarkacaktir. Son kararım bu şekilde başlamak.

Raşit, Mertens, Berkan, Bay, Gomis, Yusuf ve Mata içerisinden, gidişata göre hamleler yaparız.

Bence hoca da risk almayarak, önce savunma güvenliği diyerek, orta sahayı kalabalık tutup, bu şekilde başlayacak.

Horst forumda yerin dibine bu kadar sokulduğuna göre kafa golü var ekibimize.

Geri
Üst Alt