- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Onların da çoğu Mertens, Torre, İcardi'yi yerin dibine sokuyor. Bunlardan da bolca cevap bekleyelim öyleyse........

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların da çoğu Mertens, Torre, İcardi'yi yerin dibine sokuyor. Bunlardan da bolca cevap bekleyelim öyleyse........

Bjk'nin Ümraniye'den yediği 2. gol Rashica'nın banko oynaması gerektiğini gösteriyor. Yunus'la o tür bir golü atamayız.MusleraOnların Josef-Gedson-Salih orta sahasında tek zayıf halka Salih. Orta sahayı alırsak maçı alırız. BJK'in savunması ağır, illa ki Yunus ve Kerem arkaya sarkacaktir. Son kararım bu şekilde başlamak.
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera
Midtsjø Oliviera
Yunus İcardi Kerem
Raşit, Mertens, Berkan, Bay, Gomis, Yusuf ve Mata içerisinden, gidişata göre hamleler yaparız.
Bence hoca da risk almayarak, önce savunma güvenliği diyerek, orta sahayı kalabalık tutup, bu şekilde başlayacak.
Benim hissiyatim 3 şeydip 1 sayacağız gibiBu arada hissiyatim, Bjk ve Başak maçlarındam malesef iki olumsuz sonuç alınıp (1B/1M ya da 2M gibi) Okan hoca ile yolların ayrılacağı yönünde.
Fakat sezon sonunda şampiyon olacağımıza da adım gibi eminim.
O zaman orta sahaya Berkan abi başka çare yok.Bjk'nin Ümraniye'den yediği 2. gol Rashica'nın banko oynaması gerektiğini gösteriyor. Yunus'la o tür bir golü atamayız.
Bildiğiniz gibi forum genelde hangi fikirde olursa tersi çıkar teziyle yazıyorum.Onların da çoğu Mertens, Torre, İcardi'yi yerin dibine sokuyor. Bunlardan da bolca cevap bekleyelim öyleyse........
Senollu besiktasi 2 sene ust uste tokatlayip şampiyonluktan ettiksıkıntı var
22h
Ligin dibindeki Hangi kredi, Alanya'ya 3 tane salladı.
Alanya'ya....
2 takımın da sağ kanadı güçlü, sol kanadı zayıf. Sol Cenk-Masuaku olursa biz de işleriz orayı. Bence de Berkan lazım sol tarafı sağlama almak için.O zaman orta sahaya Berkan abi başka çare yok.
Sol bekte Kazım ya da Emre oynarsa, Kerem'in zaten savunmaya katkısı pek az, Redmond-Rosier bayağı maden bulur oradan bence.
90+2 de farkı 2 ye indiren golü atacaktır şüphesiz.Horst forumda yerin dibine bu kadar sokulduğuna göre kafa golü var ekibimize.
Bejeke de hangi krediye 5 salladi. Bu mantikla bejeke alanyaya 8tane atmasi lazimdi ama 3-3 berabere kaldi.......Ligin dibindeki Hangi kredi, Alanya'ya 3 tane salladı.
Alanya'ya....
7'ye gerek yoktu 10 kişi galibiyeti koruyabilsek yeterdi sanki.Orman çocuğu engel olmazsa 7 tane de biz sallayacaktık