⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Valla bende anlamadım passo varken nasıl yapıyorlar bu işi bilmiyorum... ama burası Türkiye bir şekilde onun da yolunu bulmuşlardır.
TC kimlik no yeterli. Söylüyorsun istersen 1 ay önceden biletin bedavadan ayarlanıyor. Belediye başkanının oğlu bir ogrencim şimdiden Galatasaray Antep maçına bize yer ayirtti Antep'te. Herşey gostermelik

Galatasaray defans yapmaz, yapamaz. Herkes haddini bilmeli. Kadro neyse o. Yap-boz istemez.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Emre
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Yedek: Gomis-Yunus-Mata-Baris-Midtsjö-Dubois​

mertens ne yapacak bakalım

BmNqIf3IgAAPKq5.webp

@Osman SEDEN @Sami Karakoç @Vasfi Vural @Veli Baltacı

x
x - x - x - Emre Tasdemir
x - x
x - x - Kerem
x

:red: :red:

Senola hg hediyesi veririz bugün

Gedson’un gol atip taraftara sert sert baktigini görüyorum

Bu Emre B. şerefsizinden iyi TD çıkacak sanırım, iyi işliyor kafası ve güzel analiz yapıyor.

"Ligde de o araya kim ne kadar önde girerse girsin çok değerli bulmuyorum. Önümüzde 30’a yakın maç kalacak. Takımlara pozisyona yansıyacağını düşünmüyorum. Kötü giden takımların toparlaması adına iyi süreç olur ama iyi giden takımlar için iyi bir süreç olmayacak”

Mesela şu dünya kupası arası ile ilgili dediğine katılıyorum 100%. Bence de mesela Fener'in bu arada şu an yakaladığı ritminin bozulma ihtimali bizim toparlanmama ihtimalimizden çok daha yüksek.

Yeter ki araya kadar fark çok açılmasın. Işte bu yüzden hem bu maç hem de IBB maçı çok önemli.

İ. Ç. G. T. P. S. S. A. A. K. K

Koy bizim için şunlara şanlı Galatasaray!

Geri
Üst Alt