⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Kaleci kontenjanını Okan Kocuk'tan yana kullanmadığı takdirde, üç yerli sorununu ara transfer dönemine kadar çözemez. Sol taraf etkisiz ve yetersiz oynuyorken kalede Muslera degil kralini getirsen faydasiz.

x
x - x - x - Emre Tasdemir
x - x
x - x - Kerem
x

:red: :red:

BAY'ı ilk 11'de denemenin yeri Beşiktaş maçı değil kesinlikle. Kerem rakip için daha büyük tehlike arz ediyor, ileri çıkmakta daha fazla tereddüt ederler en azından Kerem varken. Kerem'in performansı tatmin edici olmasa da takımdaki en tehlikeli adamlardan biri, hem biz hem de rakip ne yapacağını kestiremiyor.

Bence geçen haftaki ilk 11 çıkmalı Dubios yerine Boey ve Emin yerine Abdül değişiklikleri hariç. Ayrıca Rashica mutlaka sağda oynamalı.

Rosier ve Ghezzal(oynarsa) Emre + Barisa fazla gelir ve devre arasi oyundan alir ikisini.

Yusuf herhalde yine kadroda olmaz. Cocugu DK sonra anca görecegiz bu gidisle.

Bizim.site galibiyet sayılarını 126 ya 110 vermiş. Haber sitelerinde 124 113 seklinde
Hangisi dogru yav

torreira-midjsto-sergio
rashica - kerem
icardi

yapıp devam etmek lazım.

BAY oynuyorsa önde basmayı deneyeceğiz demektir. Sadece top kapması ve savunma yardımı Yunus ve Kerem'den iyi. Geri kalan tüm özellikleri diğer ikisinden kötü. Ben Kerem'i tercih ederim.

Şenor için Trt'de son idmanda Nkudu'yu solda oynatmış dediler. Redmond yedekmiş

Spor yorumcularina bakacak olursak kesinlikle favori değiliz bu hafta şunlara top göstermeden net skorla yenip yollamak gerek artık şu cılız şutları bir kenara bırakıp gelen pozisyonu saplamaliyiz bu kadar yıldız isim transferi yaptığımız sezonda ayakta duramayan Beşiktaş'a karşı Galatasaray favori değildir dedirtiyorsak ayıp bize ...

Valla ben onu bunu bilmem. Yeni transfer dedigimiz adamlarin toplai kadar kara guslarin tek forveti sanirim gol atmistir. Beni en cok uzen bu. Mertens beklentinin cok altinda, keza Icardi bir turlu rayina oturmadi yaptigi isler genelde asist vs ki biz geleni yazsin gol yapsin istiyoruz. Bilmiyorum. Tek bildigim bu maci kazanamazsak ya da yenilirsek diyelim karisiriz. Kazanirsak, super olur.

Geri
Üst Alt