Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.569
- 23.970
- 2.473
Trabzon'a dair her şeyden nefret ediyorum ahbab. Yeterli bir sebep benceNeden konyayı tuttuğunuzu anlamış değilim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon'a dair her şeyden nefret ediyorum ahbab. Yeterli bir sebep benceNeden konyayı tuttuğunuzu anlamış değilim
hamsilerin üzülmesi için yav şampiyon ya fb ya biz olcazNeden konyayı tuttuğunuzu anlamış değilim
Bak pozisyona penaltı bekliyor ts. Ondan ts kaybetsin istiyorum.Neden konyayı tuttuğunuzu anlamış değilim
Yok daha neler, böyle kırmızı penaltıyı bize verseler forum küfür show olurPozisyon var çağırsa kirmizi penalti olurdu. Arkadan itiyor tsli. Ondan direk gol verdi.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim kayseiye attığımız gol daha temizde ve o şeref yoksunu hakem vermemişti golü 2 hafta önce
Sırta çarpan topu el diye golü iptal eden bunlar, şampiyonluk çalındı o iptalleBu golü biz atsaydık zaten 5 dakikada değil, 10 saniyede iptal kararını verirlerdi.
Trabzon'a dair her şeyden nefret ediyorum ahbab. Yeterli bir sebep bence![]()
hamsilerin üzülmesi için yav şampiyon ya fb ya biz olcaz
ts den bir bok olmazBeyler lobisiyle fenere celme takacak tek camia ts. Bu seneyi unutun biz olamayiz ts olsun
Bende ikisi eşit. Sırf şu son 2 sezonda yapılanlarla en az fener kadar kirliler. Malum cenahtan alınan aleni destek de bir başka sebep.Fb nefreti 1 numara olmalı.