⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

Giresun ve Kayseri maçı hariç kötü oynadığımız maç yoktu. Bunlarin balonu daha çok patlayacak yeterki bu şekilde oynamaya devam edelim. Kupadan sonra daha çok üzerimize oynayacaklar görün bakın hatta derbi öncesi ankaragucu macinda formda oyuncularımıza kirmizi cikma ihtimali yüksek. Bunlar öyle korkak düzenbaz bir camia. Bizim Bjk ye averajla verdiğimiz gibi şampiyonluk verseler 200 sene konusunu yaparlardı.

Giresun ve Kayseri maçı hariç kötü oynadığımız maç yoktu. Bunlarin balonu daha çok patlayacak yeterki bu şekilde oynamaya devam edelim. Kupadan sonra daha çok üzerimize oynayacaklar görün bakın hatta derbi öncesi ankaragucu macinda formda oyuncularımıza kirmizi cikma ihtimali yüksek. Bunlar öyle korkak düzenbaz bir camia. Bizim Bjk ye averajla verdiğimiz gibi şampiyonluk verseler 200 sene konusunu yaparlardı.
belki de hakemlere fırsat verecek durumlar olmaz artık,son vuruslarda basarılı olursak

İcardi kaç kere alan kontrolü yapmış la öyle o pası vermeden
👏👏👏

Sacini beyaza boyayan cosuyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bazı şeyler de içimde kalmasın ama çok pis algı olarak bakıyorum bu söylemlere çünkü.
Alanya maçından beri takım bir ivme yakalamıştı esasen ama sırf gol olmadı diye nedense herkes kötü dedi.
Sırf puan bıraktık diye bunlardan bir cacık olmaz dendi.
Bugün 11 pozisyonun yedisi girdiği için birden iyi oldu takım.
Ben bu haksız eleştirileri kabul edemiyorum gerçekten.
Çok pozisyon üreten bir takım sırf gol atamadı diye kötü oynuyor nasıl oluyor...
Üstelik iyi dediğiniz takımların böyle atakları bile yok son maçlarda ve onlar daha çok övüldü ortamda....

Geri
Üst Alt