⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

FM'de üst üste galibiyetler alırsın da oyunu kaydedip mutlu mesut yatarsın ya. Öyle bir etki bıraktı bende bu lig arası. 2 saatte psikolojik üstünlüğü aldık ve tüm rakipleri 1.5 aylık tribe soktuk :D

Alanya maçıda aynısı olacaktı beşiktaş maçıda aynısı olacaktı kayseri maçı dışında kötü oynamadık bence. Ts ve adana deplasmanlarınıda çok yazık oldu hep galibiyeti kaçıran biz olduk.
hatalı 11le basladık. ilkyarı penaltı verilmedi. 2.yarı net gol iptal edildi.ayrıca abdulkerimin iptal edilen golü dısında,yine abdulkerim 2 kafa vurusu ile gol kaçırdı.sırf abdulkerimin golleriyle kazanabilirdik.

Basaksehir macinda Sofascore'a göre futbolcu not degerlendirmeleri :

Macin oyuncusu 9.4 ile Kerem Akturoglu secildi
ikinci 8.7 ile Icardi
Ucuncu 7.7 ile Abdulkerim

1668335675104.webp

böyle bir sonuç aklımızın ucundan geçmezdi. gözdağı verdik yine o kulübe :)
Ben açık diyeyim bir puan iyi bir sonuç diyordum. Evdeki olacak maçımıza 3puan yazmıştım. Yani kayıplarımızı bence en zor yerde başarılı bir şekilde telafi ettik. Başak bize ters de gelen bir ekipti. Okan hoca ve ekibi maçları çok güzel analiz etmiş. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Çoğumuz için sürpriz oldu. Öyle nitelendirildi. Ama şöyle de bir şey var, Alanya maçından beridir belliydi; böyle patlayacağımız bir maç olacaktı. Başak'a kısmet oldu. Bu yani tesadüf değil hatta sürpriz bile değil, uzun süren bir çalışmanın eseriydi.

kapışıyoruz ediyoruz ama hepsinin içinde keşke GSli olsaydık ulan hayali var sdgfds
Şu hayranlıklarına bakar mısınız. Ben fbli hiç kimseye bu hisleri beslemiyorum misal. Harbiden gereksiz eleştiri gizli hayranlıkmış. :ROFLMAO:

cocuklarin gozleri bildigin parliyor her gol attigimizda. Döverek fenerli yapılmış bir hava sezdim.

cocuklarin gozleri bildigin parliyor her gol attigimizda. Döverek fenerli yapılmış bir hava sezdim.
Net bir şekilde adamların gelecekleri kaydırılmış ya. Şu Emrecan denilen küçük çocuk da öyle. Ben şahsen böyle bir yayın çeksem, beni o bu izliyor, yok like imiş falan hiç iplemem, fb için asla böyle olmam, saydırırım şöyle bir galibiyet alsalar. Ama Allah korumuş fbli olsaydım da muhtemel sonum bunlar gibi olurdu. 🤣

İşte hak ederek skor almanın da etkisi bu. Misal fb yapsa ben artık o leke bir kez bulandığı için hep şüpheci yaklaşıyorum ve camianın tavrından da ötürü böyleyim. Yoksa yani okul zamanlarımı hatırlıyorum, çok didişirdim ama hakkı oldukları yerde de haklarını verirdim. O zaman da vardı bu söylemler de ispatı yoktu. Tescillenen bir şey olunca o kalan saygın da yok oluyor ne yazık ki. O yüzden daha iyi anlıyorum bu hallerini. Biz çok farklı bir nokta ve kulvardayız ve her şeye rağmen sahada cevap veriyoruz. İki haftadır rakip fark etmeksizin kimse maçlarımızda hakem konuşmadığı gibi hak ettiğimizi de söylüyor. Saygının kazanıldığının kanıtı.

Geri
Üst Alt