Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.581
- 90.156
- 5.003
45 gün ara ha? Böleyim şu an...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O top da direğe degmese de %100 yalamıştırnelsson'un kaçırdığı pozisyon
hatalı 11le basladık. ilkyarı penaltı verilmedi. 2.yarı net gol iptal edildi.ayrıca abdulkerimin iptal edilen golü dısında,yine abdulkerim 2 kafa vurusu ile gol kaçırdı.sırf abdulkerimin golleriyle kazanabilirdik.Alanya maçıda aynısı olacaktı beşiktaş maçıda aynısı olacaktı kayseri maçı dışında kötü oynamadık bence. Ts ve adana deplasmanlarınıda çok yazık oldu hep galibiyeti kaçıran biz olduk.
2-3 sayfayı incele twit vardı konudaMaçı izleyebilecegim bir link.
Aciliyeti ve vahamiyeti yüksek bir durum
tebrikler renkdaş, iddaa da bastınmı bişilerTraoreyi durdurabilirsek 7-0 yeneriz
Durduramazsak 7-2
Ben açık diyeyim bir puan iyi bir sonuç diyordum. Evdeki olacak maçımıza 3puan yazmıştım. Yani kayıplarımızı bence en zor yerde başarılı bir şekilde telafi ettik. Başak bize ters de gelen bir ekipti. Okan hoca ve ekibi maçları çok güzel analiz etmiş. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Çoğumuz için sürpriz oldu. Öyle nitelendirildi. Ama şöyle de bir şey var, Alanya maçından beridir belliydi; böyle patlayacağımız bir maç olacaktı. Başak'a kısmet oldu. Bu yani tesadüf değil hatta sürpriz bile değil, uzun süren bir çalışmanın eseriydi.böyle bir sonuç aklımızın ucundan geçmezdi. gözdağı verdik yine o kulübe![]()
kapışıyoruz ediyoruz ama hepsinin içinde keşke GSli olsaydık ulan hayali var sdgfds
Şu hayranlıklarına bakar mısınız. Ben fbli hiç kimseye bu hisleri beslemiyorum misal. Harbiden gereksiz eleştiri gizli hayranlıkmış.![]()
Takım bana güzel bir erken doğum günü hediyesi verdi dün. Bu gün bu galibiyetten sonra daha güzel geçecek.
Keyiften dört köşe oldum. Bebek gibi uyudum dün.
Net bir şekilde adamların gelecekleri kaydırılmış ya. Şu Emrecan denilen küçük çocuk da öyle. Ben şahsen böyle bir yayın çeksem, beni o bu izliyor, yok like imiş falan hiç iplemem, fb için asla böyle olmam, saydırırım şöyle bir galibiyet alsalar. Ama Allah korumuş fbli olsaydım da muhtemel sonum bunlar gibi olurdu.cocuklarin gozleri bildigin parliyor her gol attigimizda. Döverek fenerli yapılmış bir hava sezdim.
Böyle bir sallama yaptığımı hatırlamıyorum bile. Geyiğine yazıp çıkmışımtebrikler renkdaş, iddaa da bastınmı bişiler
![]()