⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

oki-7006jpg.jpg

Traore'yi tutabilirsek kazanırız karşısında emre taşdemir oynayacak tırsmıyo değilim

beraberlik lüksümüz bile yok!!!

Mahmut'la Biglia iyileşmiş galiba kötü haber. Bunlara fazla önde basmamak lazım geriden iyi çıkıyorlar.
Baskı zamanlamasını iyi yapıp devamlılık sağlarsan iyi çıkamazlar. Yani sonuçta City, Bayern kalitesinde topçuları yok. Mahmut, Biglia bizim ortasahada olsa Torreria-Sergio onlarda olsa demek ki kaybettik diye düşünecek herkes.

Baskı zamanlamasını iyi yapıp devamlılık sağlarsan iyi çıkamazlar. Yani sonuçta City, Bayern kalitesinde topçuları yok. Mahmut, Biglia bizim ortasahada olsa Torreria-Sergio onlarda olsa demek ki kaybettik diye düşünecek herkes.
Biz önde basarken stoperler öne gelmiyor. Torreira da öne gidiyor. Ortada boşluk oluşuyor. Bjk maçında basıyorduk Gedson boş kalıyordu ama Bjk topu ona ulaştıramıyordu. Başak'ta boş adam bırakırsak çıkarlar.

Bu maçta önde baskı yaparsak delik deşik ederler bizi.Zaten önde 3-4 adamla baskı yapıyoruz başakşehir de geriden iyi çıkan bi takım sıkıntı yaşamama ihtimalimiz yok.

Bu kadar korkmayin be. Mac basi en az 3 tane yüzde yüzlük pozisyona giriyoruz. Bunlari gole cevirsek rahat kazaniriz. Icardi de formunu yakaladi. Ben umutluyum

Biz önde basarken stoperler öne gelmiyor. Torreira da öne gidiyor. Ortada boşluk oluşuyor. Bjk maçında basıyorduk Gedson boş kalıyordu ama Bjk topu ona ulaştıramıyordu. Başak'ta boş adam bırakırsak çıkarlar.
Zaten ben vurgu yaptım, baskıyı doğru yaparsan çıkamazlar diye.

Bakalım emre yavşağından maç önü hangi güzellemeleri duyacağız. Geçti o tren yalaka herif

Yeneriz barış emre kanadı olur traore rahat oynayamaz rashica sağdan işi halleder icardi bitirir oliveira uzaktan bitane atar.

Kontrataklara dikkat edersek alırız maçı. Artık forvetimiz iyi.

Sezonun kalanini sekillendirecek en onemli macimiz. Kazanirsak onumuz fazlasiyla acik. Allah korusun puan alamazsak puan farki birden psikolojik siniri buluyor. Mertens ve icardinin golleriyle 2 0 diyorum

Geri
Üst Alt