⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

45 günlük araya girilirken, bugüne kadar oynadığımız en önemli maç!

Şerefsiz FB hakemler sayesinde Giresunspor maçını da kazanır.

Bizim DK arasında şu anki puan farkıyla girmemiz gerekiyor en kötü.

Bir şekilde almamız lazım yoksa algı operasyonu yapan passat medyası elinden geleni yapacak.

Sarı kart sınırdakilerin görmesi lazım İstanbulspor maçında temizlemek gerekiyor.

bello fbsi için oynayacaktır. Bireysel yeteneklerle alırız umarım.
Ben bu adaletin olmadığı ligde oyun moyun beklemiyorum.
Yakaladığımızı atalım yeter. Tek beklentim bu.

Bu sezon atamadiklarimizi basaga atalim, öyle girelim DK'na. Ondan sonra hoca 3 gün mü izin verir 3 hafta'mi o'na kalmis. :)

Yenemezsek havlu atariz zira fb giresunu yenecek fark 8 olursa kapanmaz

Su 50 kere Muslera'ya geri pas atmayi birakilim. Yemin ederim biktim, yillardir ayni olay. En son care kaleci olur oynarsin tamamda ortada bisey yok hop geri, illeri pas atma niyetin var bosda adam yok geri dön hop Muslera. Toplasan her mac rahat 10-15 dakika öyle geciyor.
Hatta gecen sezon pas hatasindan dolayi mac kaybetmisligimiz var. Musleradan Taylan'a pas ondan sonrasi...

Şampiyonluk için kritik deplasmanlardan en kötü 1 puan almak elzem. 3 Puan alabilir isek şahane :)

Yenemezsek havlu atariz zira fb giresunu yenecek fark 8 olursa kapanmaz
havlu falan atmayiz 24*3 : 72 puan var ortada. bak su ihtimal cok mu zor?
Fb gelecek 7 mac

Giresun 3

Trabzon 0

Hatay 3

Antalya 1

Galatasaray 3

Gaziantep 1

Umraniye 3

14 + 29 : 43

Galatasaray gelecek 7 mac

Basaksehir 0

Istanbulspor 3

Sivas 3

Agücü 3

Fener 0

Hatay 3

Antalya 3

15 + 24 : 39

Tamamlanan mac sayisi 19
Fark 4

havlu falan atmayiz 24*3 : 72 puan var ortada. bak su ihtimal cok mu zor?
Fb gelecek 7 mac

Giresun 3

Trabzon 0

Hatay 3

Antalya 1

Galatasaray 3

Gaziantep 1

Umraniye 3

14 + 29 : 43

Galatasaray gelecek 7 mac

Basaksehir 0

Istanbulspor 3

Sivas 3

Agücü 3

Fener 0

Hatay 3

Antalya 3

15 + 24 : 39

Tamamlanan mac sayisi 19
Fark 4
Evet makul ama Sivas deplasmanından 3 gelir mi emin değilim. Şansımıza kışın en soğuk zamana denk gelmiş. Antalya deplasmanımız da en sıcak zamana denk gelmişti. Fb ise Sivas'la yazın, Antalya ile kışın oynuyor. Fikstürde lehimize olan en ufak bir şey yok.

Evet makul ama Sivas deplasmanından 3 gelir mi emin değilim. Şansımıza kışın en soğuk zamana denk gelmiş. Antalya deplasmanımız da en sıcak zamana denk gelmişti. Fb ise Sivas'la yazın, Antalya ile kışın oynuyor. Fikstürde lehimize olan en ufak bir şey yok.
Bizde gider fbye saplariz

Evet yenmek elzem de 1 puan da kötü değil.
Kaldı ki bunlara ve fbye kaybettiğimiz sezonlarda yine şampiyon olduk. Tam tersine iki kere fbyi Kadıköy'de devirip şampiyon olamadık. Bu net bir şekilde koparız, yarış bitti söylemlerine katılmıyorum. İkili farklar olursa neyse de. Şu an iki maç fb ile, 5 puan farkı korusan ya da 6 olsa, iki maçına denk gelir zaten. Çok uzun bir maraton var önümüzde ve bizim kadro daha skor değiştirecek yeteneklerle dolu. Yeter ki doğru kullanalım. Şu an en büyük sorunumuz çok kaçırmak mesela. Onu atsak, geriye de oynasak olur ne bileyim skora yatsak da. Çünkü en az beşlik olacak pozisyon buluyoruz. Atsak iki yemişiz çok da dert etmeyiz.

Kazanacağız inanıyorum takıma. Başak'ta en tehlikeli oyuncu Traore onun için önlem alınması lazım onu tutarsak kesinlikle çok avantajlı konuma geliriz. Solda Emre yerine Kazımcan veya Aanholt düşünülebilir bu maç özelinde. Başak Hatay maçında defansif olarak acayip hatalar yapmış yani üzerlerine gidersek Başağı epey zorlarız defansta.

Giresun ve Alanya macinda kaybettigimiz gereksiz puanlardan sonra kredimiz kalmadi. Bu mactan 3 puan cikarmamiz lazim ve cikaracagiz.

Geri
Üst Alt