- 6 Eylül 2014
- 93.171
- 64.118
- 4.488
Nerde zeytin göremiyorum ben. Evren Çağlayan nerde@Emre Zeytinli noldu hani yeniliyoduk fener 15 puan fark atiyodu ilk yaridan zAaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde zeytin göremiyorum ben. Evren Çağlayan nerde@Emre Zeytinli noldu hani yeniliyoduk fener 15 puan fark atiyodu ilk yaridan zAaa
penaltı olunca gittiydim dedim 2-0 olur 3 süpriz oldu knkSen helada bekle

tam da icimden gecenler gol olmasi Allahin lutfu gercektenUzatma artı 3 dediğinde ulan takımlar şu 3 dakikada bile atıyor iyice bayıltıyor rakibi bir tane de biz atsak ne olur dedim arkadaşa 15 sn geçmedi golü attık ...
Zaman geçtikçe hepsine göstereceğiz bunu. Çok pozisyona giren takım mantıken zaten istese de kötü olamaz. Bulduğumuzu atamadığımız için eleştiriler YERSİZDİ.Fenerin kendi evinde tek pozisyona dahi giremeden uzaktan bir şutla kazandığı Başakşehir'e karşı
Hem de deplasmanda ilk yarı 3 attık
Artık mızrak çuvala sığmıyor
Basın masın yalanlarla gerçekler kapanmıyor
Bu ligin en iyi top oynayan takımı tartışmasız GALATASARAYDIR
Aynen öyle Fener bu moral bozukluğu ile Trabzon deplasmanı yapacaktı mesela ...Dunya Kupasi arasi kotu oldu ya. Fb bu psikolojik cokuntuyle seri puan kayiplari yasardi. Biz ise bu momentumla ligin ilk yarisi biterken fisi cekerdik.