⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

Tudor hocamında öcünü aldık

5 atıp hocamızla vedalaştırırsınız he

Bu gün herkes mevkisinde maksimum verimle oynadı.

Sanki sihirli bir değnek değmiş gibi. Ver kaçlar ikili pressler arkaya koşular... Yapılması gereken o kadar temiz yapıldı ki ileride top kaparken bile maç boyu faulsuz top kaptık. Herşey mükemmeldi.

Bu bir kerelik gibi durmuyor. Sanırım futbolcular birbirine alışıyor. İcardinin arkasındaki keremi görmesi. Rashicanın koşusunun görülmesi vs bunlar beraber oynadıkça olacak şeyler.

pres organizasyonunu çok beğendim
ilerdeki oyuncular baskı yaptığında orta sahadaki boşluğu stoperden bir kişi ile öne gelerek kapattık, çok iyiydi.
Takım olarak Pres olayını çok kötü yapıyorduk.

Bu maç'da çok iyi pres yaptik gerçekten.
Bu pres ile her Süper Lig takımı zorlanır.

Emre Belözoglu: 7-0 biten Galatasaray maçında Okan hala 'go' diyordu. Elin adamı acımaz!

Bu icardinin bizde ne isi var diye dusundum mac oynanirken bu adam her takimda oynar buraya nasil dustu bilmiyorum ama tutmamiz cok zor insallah bir sampiyonluk yasar oyle gider ayrica oyun toparlanasinda rasicha ninda payi buyuk

Enteresan bir sekilde kazimcan baya iyi oynadi sogukkanli akilli ve degisik calimlar atti boyle devam ederse sol bek sorunumuzu cozer

Neden enterasan olsun kazımcan in iyi oynaması . Sosyal.medya mantığı ile düşünmeyince olabilecek şeyler bunlar

1668281724332.webp

7 gole doyamadim, TRT Spor'da macin özetinin yayinlanmasini bekliyorum. Son 1:30 dakika.

Geri
Üst Alt