⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

sadece bunları değil, kuşları, içizmideki irlandalıları, Okan gitsin diye kaybetme pususunda olanları, haklı çıkmak için kendini yırtanları, sürekli negatif pompalayıp işler iyi gidince piyasada olmayanları, bu sistemin içinde kaybolmamızı isteyen malum badem bıyıklaları da yendik. Üç puandan çok daha fazlası bu maç. Ondan unutmayın bugünü .d.d

f56555fa56db93281df1200029aca821.jpg

Sen kalk taaa hollandadaan gel ve boyle maca denk gel. Tesekurler Galatasaray. Butun renktaslari tebrik ederim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Neden enterasan olsun kazımcan in iyi oynaması . Sosyal.medya mantığı ole düşünmeyince olabilecek şeyler bunlar
Ilk maci gozumun onune gelince garip geldi bu kadar sogukkanli sakin kendine guvenerek oynamasi helal olsun cocuga

Ilk kosusunda en arka olan arap ati gibi sonradan acilacak herhalde

"Kusura bakmayın oğlan askerden yeni geldi" gibi bir skor oldu

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Emre Galatasaray’a bana ve oyuncularıma seviyemizi gösterdiği için teşekkür ediyorum, herkes haddini bilecek dedi

Takım olarak Pres olayını çok kötü yapıyorduk.

Bu maç'da çok iyi pres yaptik gerçekten.
Bu pres ile her Süper Lig takımı zorlanır.
sergio ve toreira bir kaç kez uyardı A.kadir ile Nelson'u niye çıkmıyorsunuz orta sahaya diye.
Çok beğendim takımı çok.

Bir galibiyetten fazlası

Acı bir fark, ağır bir skor, önceki maçların intikamı, Visca'nın intikamı, Mevlüt Erding'in intikamı, İrfan Can'ın intikamı, Emre B'ye kapak, başkanlarına kapak, tarihlerine yazı vs vs

Bir galibiyetten çok daha fazlası

açıkçası çok büyük oynadık ilk cenabetligimiz gitti ve puan kaybı olabilir hatta 1 puan bile iyi dedigimiz ciddi ve sert bir rakibe karşı

kamyonla gol attık

işte gözdagı böyle maclarla verilir helal olsun herkese,devre arasında form düşmemesi icin ne gerekirse yapılmalı

Geri
Üst Alt