- 23 Ocak 2019
- 24.456
- 32.007
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ONUR İSABETLİTraoreyi durdurabilirsek 7-0 yeneriz
Durduramazsak 7-2
Asil sex Başakşehir stadindaydi bugün ciddi kacirmaSex yüzünden güzelim maçı kaçırdım ya
Kötü oynadığımız tek maç Kayseri deplasmanı. İçerdeki Giresun maçında ise kötü değildik ama yetersizdik.Takımımız puan kaybettiği maçlarda bile iyi oynadı bugüne kadar. Bugün de patlamayı yaptık. Şampiyonluğa yürüyeceğiz herkes müsterih olsun
LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aşığım bu takımaaaaa![]()
Traoreyi durdurabilirsek 7-0 yeneriz
Durduramazsak 7-2
bu bennn, daha varsa atın da sabahı edelim mutlu mutluu.Boku yedim, şimdi sabaha kadar şu videoya 40 kere bakarım her karesine ayrı ayrı
0:26 da Rashica Abdulkerime "APOO" diye bağırıp sarılıyor, şu 1bu bennn, daha varsa atın da sabahı edelim mutlu mutluu.
Alanya maci 5-6'lik olacakken 2-2 bitti, Karagümrük macinda dünyalar kacti sadece 2-0 bitti, Besiktas maci 5-1 falan olacakken 2-1 bitti ve bugün de güle oynaya 10 tane atacagimiz Ofspor maci 2-1 bitti.
Artik birisine patlayalim yoksa ben patlayacagim, fici gibi olduk sise sise. Allah askina su macta tek bir gol icin yine 10 pozisyon harcamayalim. Ilk 3-4 sutta 2 gol attigimiz bir mac olsun yeter artik bu gol yolundaki beceriksizlik, gina geldi.
Rakibin kalesinde ligin en kötü kalecilerinden biri olan Volkan Babacan olacak, bunu da her topu üstüne atarak macin yildizi yapmayalim artik bir zahmet.
Traoreyi durdurabilirsek 7-0 yeneriz
Durduramazsak 7-2