SL 22/23 H:14 | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | MS | 12 Kasım

Her hafta guzellemelere doyulamayan Fenerbahçe, bir şey oynamıyor.

Pozisyonu yok. Rakibin yine her zamanki gibi en az bir tane 100/100 karşı karşıyası var.

Yine ufak bir detay maçın skorunu belirleyecek belki de. Aynı rakibe karşı, bizim sahamızda Emre Akbaba'nin pozisyonuna devam dendi, bu maçta penaltı verildi kilit açıldı.

FB yine penaltı ile öne geçti.

Valencia tribünlerin hakem üzerinde etki kurabilmesi için, her pozisyonda yerde yatıyor. Takla falan atıyor.

Hakemin FB aleyhine verdiği tek bir yanlış karar yok ama tüm türbinler hakeme ana avrat küfür ediyor.

FB sahasında bizim Alanya maçı gibi bir maç yaşasa ne olurdu acaba?

Takip edeceğim ikinci yarı Giresun eksik rakibine karşı atak yapmaya tenezzül edecek mi ? Yoksa Sivas maçı gibi yine kaza bela çıkmadan bitse de gitsek mi diyecekler ??

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pozisyonu var mı fenerin? ben izlerken göremedim kaçırmış olabilirim :asd:

Penaltı pozisyonundan bu sene 5 tane bizde vardır hepsine devam verildi. Ha penaltı mı bana göre penaltı oyuncu duran ayağa kendini takmış vs geçmek lazım takıp alıyor orada o ayağın çekmeyi bileceksin.
Bizde olsa niye vermezler top ayaktan çıktı diye.

Kaleci ortada giresunlu yok. Sadece fenerli olan oyuncunun ayağına atıyor topu. Defansın arkasına 1 kaç top atsalar olacakta bunlarda koşan oyuncuda yok

Herif iki tane kırmızı kartlık hareket yapmış ama ikisinde de sadece sarı kart görmüş.
Akşam yavşaklar da çıkar atılması ağır karardı diye zırvalır.

Bu arada maçın skorunu etki eden nihai kararların yanısıra, akan oyundaki kararlara bakın lütfen.

Herhangi bir rakip futbolcu, fbli herhangi bir topçuya değdiği an faul caliniyor. Yok böyle bir şey gerçekten.

Bu stadyumda futbol falan oynatilmiyor. Rakipler ne yapsın?

Ya maksat, bakın hakemler biz iyi giderken bize çelme takmak istiyor ama biz ağlamıyor sahada ağlatıyoruz gibi bir algı yaratıp medyada bk gibi oyunlarını şişirtmek. Rezil, iğrenç bir camia.

Geri
Üst Alt