Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.122
- 6.876
- 473
Yetmeyen şeyin nesi doğru ki. İsmael de ilk beşte tutardı.Jk'nin yaptığı doğruydu. Şenor biraz toparlar ama yetmeyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetmeyen şeyin nesi doğru ki. İsmael de ilk beşte tutardı.Jk'nin yaptığı doğruydu. Şenor biraz toparlar ama yetmeyecek.
Ismael'in olmayacağı "Sampdoria hazırlık maçına yenilirse gidecek" haberinden belliydi. Kalsaydı ilk 5'e bile sokacağını zannetmiyorum.Yetmeyen şeyin nesi doğru ki. İsmael de ilk beşte tutardı.
Bizimkiler bunu şampiyonluk yarışında tutunmak için doğru hamle olarak yorumladı ama.Ismael'in olmayacağı "Sampdoria hazırlık maçına yenilirse gidecek" haberinden belliydi. Kalsaydı ilk 5'e bile sokacağını zannetmiyorum.
Dönene kadar Okan'ı yemezlerse biz de döneriz ama biz Başak'ı yenemeyip, Fb de Giresun'u yendi mi fark 7-8 olduğunda hahular iyice artacak 40 gün boyunca. Şu anki puan farkının 1. nedeni net bir şekilde fikstür
Giresun ve Alanya maçlarını alabilsek hepsininin münasip bir yerine pamuk tıkayacaktık. Namussuzluklara karşı dik durmamız lazım. Ense karartmamak lazım.Dönene kadar Okan'ı yemezlerse biz de döneriz ama biz Başak'ı yenemeyip, Fb de Giresun'u yendi mi fark 7-8 olduğunda hahular iyice artacak 40 gün boyunca. Şu anki puan farkının 1. nedeni net bir şekilde fikstür
Ben 1'e hakemleri koymam 2'ye koyarım. Fikstürleri aşırı yumuşak başladı.1- Once hakemler
2- bizim salakligimiz (6 pastan uzaya vurduk, karsi karisya kaleciye geri pas gibi sut cektik..)
3- fiksturleri ve diger dokunuslar
Giresun
Hatay
Kasimpasa
Ankaragücü
Istanbulspor
Antalyaspor
Gaziantep
Ic sahada bu 7 mactan bir kacinda fire vermeleri iyi olur ama kafadan Giresun, Kasimpasa ve Istanbulspor'u yenerler gibi duruyor.
Antalya ve Gaziantep ligin sonunda zaten onlari bir sekilde hallederler.
Hatay ve Ankaragücü maclarindan beraberlik cikmali.
ligin bası iyilerdi.traore gidince dagıldılar.yinede doğancan ve ogulcan süre almalı mutlaka.bi kayseri erciyes sürprizi olursa şaşırmam ama beklentisiz olmalıGiresun'da sag bek Hayrullah'in alternatifi yok. Forvetin arkasinda kimin oynayacagi belli degil. Diger adamlar belli ama kadrosu inanilmaz zayif.
Dogal düsme adayi.
bu sitemizden kim acaba sdgdsfgds
hangi objektif troll .d.d
vallahi ben ikinci şıktan yanayım artık. İyi sızmışlar.En son boyle objektif takilanlardan birine dumduz gidicem..
Sonra adimiz barbar olur!
Objektifliklerinin bilmemne yaptiklarim
Ya korler ya da Galatasarayli gorunumlu Kuslar baska bir aciklamasi olamaz zira.