⚽ SL 22/23 H:15 | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 25 Aralık

aynen abi devre bitmeden şampiyonluk maçı o zaman tersi senaryoda fbyi şamp ilan ederiz
Bizim senaryo için tabiki şampiyonluk maci. Ancak tam tersine FB için değil. Neden biliyor musun?

Çünkü FB inanılmaz fikstür avantajını kullanmis oldu. Bizim ise inanılmaz bir fikstürümüz olacak Sivas ve FB deplasmanlarini atlattıktan sonra.

Dolayısıyla bizim için çok önemli bir viraj, kazanırsak önümüz acayip açılacak, ancak FB kazansa dahi önünde puan kaybedeceği bir çok maç ihtimali olacağı için onlar adına şampiyonluk maçı değil.

Ayrıca puan olarak geriden gelen takım daima ivmeyi kazanır.

Fener macindan puan beklemeyin. onden once ve sonraki maclari alalim yeter.

Yusuf iyilesir mi bu maca kadar acaba. Iyilesirse böyle bir sey oynayalim derim:

Okan
Boey Nelsson Abdül Dubois
Torreira Micö
Rashica Yusuf Kerem
Mertens
Yusuf olmazsa da böyle:

Okan
Torreira Micö
Rashica Mertens Kerem
BAY

Yusuf iyilesir mi bu maca kadar acaba. Iyilesirse böyle bir sey oynayalim derim:

Okan
Torreira Micö
Rashica Yusuf Kerem
Mertens
Yusuf olmazsa da böyle:

Okan
Torreira Micö
Rashica Mertens Kerem
BAY
Iki kadroda ideal katılıyorum

Hazır kalede yerli varken az şans bulan yabancıları kadroya atmak lazım. Solda yabancıyla devam edilmeli. Kazım sonradan girsin. Sivas maçında da ilk 11.

Okan
Boey Nelsson Abdülkerim Pva
Toreira Sergio
Rashica Yusuf Kerem
Mertens

Yusuf hastaysa Yunus olmalı

Doğu üst bilet var isteyen var mı son dk bi abimizin rahatsızlığı çıktı gelemiyor şehir dışından geliyoruz

GscimbomMobile

Kardeşim yav 2 haftadır İstanbul'da arkadaşında kalıyor, bilet bulursak gidesi var. Dünküne gitti de tam verim alamadı maç sönük geçti
Rezalet macti harbiden. Geçen sene Konya maçına gitmiştik 90dk hayvan gibi top oynadı knya. Muhammed in 1.dk da şansa kaderee attığı golle kazanmıştık. 70.dk bitse de gitsek dedim o kadar bunaltıcı maçtı. ne atmosfer ne oyun vrdi sahada. Şehir dışından geldiğimizden 40 kusur saat uyumadan ise gittim donusunde. Dünkü maç o maçın yanında kral gene. En azından rakip de oynayamadı.

GscimbomMobile

Hazır kalede yerli varken az şans bulan yabancıları kadroya atmak lazım. Solda yabancıyla devam edilmeli. Kazım sonradan girsin. Sivas maçında da ilk 11.

Okan
Boey Nelsson Abdülkerim Pva
Toreira Sergio
Rashica Yusuf Kerem
Mertens

Yusuf hastaysa Yunus olmalı
Adminim hayla mi pva....

Adminim hayla mi pva....
Pva tek alternatif bence oraya. Emre sakattir kesin gene. Kazım desen olmaz o çocuktan. Debuga desen rezaletti. Boey desen fantazi yapmaya gerek yok debuga in Keçiören maçı performansını görünce. Solu toparlicam diye sağın da içine edebiliriz zira. En mantıklı pwa

GscimbomMobile

Adminim hayla mi pva....
Pva geldiğinden beri rakip sağ açıkların iş yaptığını bir kere bile görmedim. Adam defansif olarak görevini iyi yapıyor. Geriden oyun kurarken de sıkıntı yaratmıyor. Tek sıkıntısı çizgiye inip boş araziye pas atması. Dubois'dan daha iyi durumda şu anda. Adı çıktığı için habire eleştiriliyor. Kazım Sivas maçıyla birlikte formayı almalı

Pva geldiğinden beri rakip sağ açıkların iş yaptığını bir kere bile görmedim. Adam defansif olarak görevini iyi yapıyor. Geriden oyun kurarken de sıkıntı yaratmıyor. Tek sıkıntısı çizgiye inip boş araziye pas atması. Dubois'dan daha iyi durumda şu anda. Adı çıktığı için habire eleştiriliyor. Kazım Sivas maçıyla birlikte formayı almalı

ezberleri bozmalıyız

Oliviera ne durum da tam olarak belli degil

Oyuna sonradan girer diye dusunuyorum

Okan
Boey Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Midstjo
Rashica Mertens Kerem
Gomis

Boyle cikariz buyuk ihtimal

Geri
Üst Alt