⚽ SL 22/23 H:15 | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 25 Aralık

Boey - nelsson - abdul - kazim
Torreira - sergio
Milot - yusuf - kerem
Mertens

En ii kadro bu olacaktir arklarım sergio hazir degilse midjoyu dahil edebiliriz

Yusuf Demir son antrenmana katılmış galiba bence bu maçta 10 numarada oynaması lazım forvette de Mertens oynar şu düzende ;

Rashica Yusuf Kerem
Mertens

Gomis'i 2. yarı oyuna almak lazım Seferovic ile vakit harcamaya gerek yok bence.

Forvertte ya Mertens yada Barış başlamalı. Dinamizm şart. Gomis 25 dakikalık maximum. Seferoviç ne zevk alıyo nede zevk veriyo. Cabası yok ve aidat duygusu neredeyse sıfır

Bugün TS FB maçından en kötü beraberlik, in iyi ihtimal TS galibiyeti bekliyorum. Nedense lazlar FB ye zorluk çıkarmıyor senelerdir ama bugün inşAllah bir istisna olur. En azından ümit ediyorum... bizim de bu kış transferinde kulübeyi daha fazla güçlendirmemiş şart. Hala orta seviyenin altında futbolcular var.

Bugün TS FB maçından en kötü beraberlik, in iyi ihtimal TS galibiyeti bekliyorum. Nedense lazlar FB ye zorluk çıkarmıyor senelerdir ama bugün inşAllah bir istisna olur. En azından ümit ediyorum... bizim de bu kış transferinde kulübeyi daha fazla güçlendirmemiş şart. Hala orta seviyenin altında futbolcular var.
Ts iceride son yillarda üstün fenere karsi. Eskisi gibi habire yenilmiyolar

Muslera, Galatasaray kariyerinde 47 sarı kart görmüş. Faul nedeniyle gördüğü en fazla 5 dir.

Gerisi full itiraz. İyice cıvatmaya başladı bu konuda. En son hakeme saldırması da (!) tuzu biberi oldu işin

2023'e lider gireceğiz

Geri
Üst Alt