⚽ SL 22/23 H:15 | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 25 Aralık

En iyi kadro bizde en iyi hoca da bizde aşağılayınca yorum yaptığını zannedenlere inat yürüyoruz

Kazanirsak psikolojik üstünlük bize gececek

Fener’in fikstür avantaji sona erdiginde bizim burdan lider cikmis olmamiz ligin ikinci yarisi icin büyük bir avantaj

Puan kaybedecez. 1-1 lik skor bekliyorum. Erken penaltı veya kırmızı bekliyorum İstanbulspor lehine. Bu sene ittire ittire feneri sampiyon yapacaklar o kadar belli ki.

Ulan Muslera zaten yedeksin... Yapacağın itirazını Seveyim. Bizi ligden edebilir o hamle.
Tek olumlu olay... +1 yabancı futbolcu hakkımız oldu.
İnşallah İcardi çabuk döner.
İstedim 11:

____________| Okan |
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
_______Torreira ___ Sergiio
____________ Yusufino*
Rashica____ Gomis____ Kerem

İBB kadro daki OS çıkmalı.
*Mertens ve Mata ikinci yarıya dahil olurlar.

Son düzenleme:
İnanılmaz bir yerde ayrılmıştık Galatasarayımızdan. Muazzam bir seri yakalamışken. İcardi İnterde gol kralı olduğu star günlerine, Rashica müthiş performansıyla EPL günlerine, Kerem aynı performansla geçen seneye, Mertens Napoli, Torreira ve Oliveira ise Arsenal ile Porto günlerine dönmüştü. Kazımcan inanılmaz bir sol bek potansiyeli gösterip, Abdülkerim Van Dijk vari bir seviyeye gelmiş, Victor Nelsson ligin en iyi sağ stoperi seviyesine, Boey ise en dinamik beki olduğunu göstermişti. Muslera zaten haksız rekabet. Heyecanla yarın Liderliği almayı bekliyoruz InCollage_20221225_000521770.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Net bir skor bekliyorum.
Muhakkak orta sahadan skora etki olacaktır.
Tahminim 3:0.

Geri
Üst Alt