⚽ SL 22/23 H:15 | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 25 Aralık

Helal olsun rölantiye alıp bitirdik ilk yarıyı. 2.yarı 20 dk daha aynı tempoyla 3-4 olur biter

son 7-8 dakika orta sahayı tamamen verdik. orta sahada topa dokundugumuzu hatırlamıyorum

İcardi olsaymış bugün harbiden bir kez daha 7-0 ı almıştık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok kaçırdık. İkiyi bulunca da tempoyu düşürüp karşı takımdan ataklar yedik. İstanbul otobüs çeker diye düşünüyordum yapmıyorlar. Hazır böyleyken diğer yarı da en az iki üç atmamız lazım. Tam averajı şekillendirilmeli maç, hakemlik de bi durum yokken hazır....

2.8 xG 2 gol yine çok az,en az 3-0 olmalı idi ilk yarı.Genel olarak iyi oynadık sadece kanatlar yetersizdi.

Çok kaçırdık. İkiyi bulunca da tempoyu düşürüp karşı takımdan ataklar yedik. İstanbul otobüs çeker diye düşünüyordum yapmıyorlar. Hazır böyleyken diğer yarı da en az iki üç atmamız lazım. Tam averajı şekillendirilmeli maç, hakemlik de bi durum yokken hazır....

Rehavet biraz orta sahada presi biraktinmi rakipte geliyor 3 gun sonra bir deplasman var 3-0 bulup gomisi keremi filan kenara almak lazim onemli olan 3 puan

İlk yarıyı kaçırdık yahu. Nasıldık bari? Arkamıza yaslanıp 2. yarıyı izleyebilir miyiz?

Masallah diyelim

Ayrica duran toplarin neredeyse tamami tehlikeli oldu,bir eksigimizi daha düzelttik

Geri
Üst Alt