⚽ SL 22/23 H:15 | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 25 Aralık

Kerem ve Gomis takımın en kötüleri.. Nasıl sabrediyor Okan hoca bu kadar hayret.

Onlardan sonra en kötü olarak laubali Torreira gelir. 3 tane basit pas hatası yapıp tehlike yarattı. Standart bir defansif orta saha, hiçbir ekstrası yok. Ya da kafası burda değil, Seria A’ya transfer olmakta…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu son 30 dakikayı gördükten sonra bu takım şampiyon olur denilemez.kafası kopmuş tavuk gibi.

Niye ıslıklayacak? Ruh hastası mısın? Takip etme takımı. Senin gibi taraftara ihtiyacı yok bu camianın.
İstanbulspor gibi takıma karşı 5-6 atman gerekirken laubalilik yapıp son dklarda ecel teri döktürdüğü için.

Adam az daha yaslıyordu 2'yi kıl payı kurtulduk.

Sen mi karar veriyorsun takımın kime ihtiyacı olup olmadığına skor taraftarı!

Berkan girmeden önce beraberlik riski var demiştim. Az daha süre olsa başaracaktı. Bu kadar vasat bir adam görmedim. Nerdeyse yarım saat oynadı bir tane olumlu hareket yapmadı dana

isiga katiliyorum da telefonu gotumuze mi sokacagiz renkdas?
Bilmiyorum bir çözüm bulunur

ABD konsolosluğuna giderken emanetçiye veriyorsun almıyor adamlar konsolosluğa
Bir çözüm bulunsun

Telefonla oynayan adam derslerinde başarılı olamaz
Telefonla oynayan taraftarın atmosferi iyi olmaz
Telefonla oynayan kişiler işine konsantre olamaz

Stada paylaşım yapmaya geliyorlar
Takım da aynı ciddiyetsizlikte

4 gun sonra liderlik gider bu futbolla

Yaptigi degisiklikler rezalet otesi!

Takım bir gram ciddiye almamış maçı.
Çok kötü bir ikinci yeri. Mertens, Torre,Mata'nın bu takımda yeri yok.

Yerli kuralı değişmeyecek ise Cengiz ilaç olabilir. Kerem de bugün çok kötüydü.

Gomis, Nellson ve çok çok beğendiğim Boey dışında kimse yok sayabileceğim.

Hocam biraz bu takımı silk. Çok ısrar ediyorsun bazı isimlerde. Sivas maçında bu oyun olursa puan kaybını yazarım şimdiden.

Cengiz Rashica’nın yerinde oynuyor, çok mantıklı bir transfer olur mu bilmiyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

5-0 olsaydı hiç biri gözükmezdi.
İstanbulspor bala göte bir gol attı,kağıt üzerinde zor maç oldu izlenimi doğdu ya hemen yırtık dondan çıkar gibi çıktılar.
Saka misiniz siz ya. Kagit uzerinde zor mac oldu diyor. Izlemediysen ac izle maci. He izleyipte sen bu yorumu yapiyorsan durum vahim demektir.

bu 3 puan çok önemliydi fakat takım çok gevşemiş.. cıvataları kısa zamanda sıkmaz isek başımız belaya girer.

Bizim taraftar ne zaman fark atarız kafasına girse o maç zehir olur ve bu durum hiç bir zaman şaşmaz. Puan kaybı olmadığına şükrediyorum

Geri
Üst Alt