Mac bittikten sonra dayak yerse memnun olurum mimikleri duzelir belkiBu maçta birşeyler olacak gibi geliyor taraftar sahayamı girer hakemmi dayak yer bilemedim
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mac bittikten sonra dayak yerse memnun olurum mimikleri duzelir belkiBu maçta birşeyler olacak gibi geliyor taraftar sahayamı girer hakemmi dayak yer bilemedim
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abdul oyundan cikmali o herifle hicbirsey yapamazlarvisça hazır değil. abdül sağa geçmeli hamsik veya gbamin de ortasahaya. ts oyun olarak bir tık daha iyi ama kontra da veriyor. bakasetas da fazla mücadeleye girmemeli sarısı var.

Naci Ünüvar hırpalar fenerin beklerini.visça hazır değil. abdül sağa geçmeli hamsik veya gbamin de ortasahaya. ts oyun olarak bir tık daha iyi ama kontra da veriyor. bakasetas da fazla mücadeleye girmemeli sarısı var.
Hatırladım. Topu alan TS’li ofsayt değildi ama ofsayttaki Trezeguet Fenerli oyuncunun hareketlenmesini engelliyordu. Szalai eliyle kasıtlı dokunup topun yönünü değiştirdiği için top savunmadan geliyor diye değerlendirilmeli bence. Ofsayt değil diye düşünüyorum o yüzden
idare eder1 pt seni mutlu eder mi
abdül hareketli en azından. visça dümdüz duruyorAbdul oyundan cikmali o herifle hicbirsey yapamazlar
2 side ciksin bence naci hamsik girsinabdül hareketli en azından. visça dümdüz duruyor
naci sağda oynayabiliyor mu2 side ciksin bence naci hamsik girsin
Bu abdulkadir gerizekalisi hulk galiba hicbirsry olmamis gibi devam ediyor vitaminsiz
bu kural bu sene değişmemiş miydi?
idare eder