SL 22/23 H:16 | Fenerbahçe 4-0 Hatayspor | MS | 27 Aralık

Geçen hafta ceza sahasına giremedikleri için penaltı alamadılar bu sefer şansa bırakmazlar.İlk 15dk içerisinde bi penaltı bekliyorum

Kadıköy'de sevgi VOLKAN'ı.

4-0.

images%20(14).jpg

Tr'de penaltı olur bahsi açılmamış ama yurtdışından oynayanlar varsa penaltı olur bahsi 2.58 oran gördüm bir sitede harika bence.

Beraberliği koparirsa volkan dayısına karşı tüm bakış açım değişir.

Dizinde ağrı bulunan Enner Valencia, Fenerbahçe-Hatayspor maçının kadrosunda yer almayacak. (beIN SPORTS)

Fenerbahçe XI: Altay, Osayi-Samuel, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, İrfan Can, Rossi, King, Batshuayi.

Hatayspor XI: Erce, Kamil, Vranjes, Burak, Adekugbe, Aabid, Onur, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, El Kaabi, Ze Luis.

4-1 3. golden sonra Volkan 4. Hakeme saldıracak ve 2 dakika boyunca güreşecekler.

Volkan KG de iken de senaryolar yazılıyordu, 9 kişiyle direnip berabere kalmışlardı, yanlış hatırlamıyorsam. Hiçbir TD ün bilerek takımını yenilgiye uğratacağını sanmıyorum, bunun üç büyüklerden sayısız örneği var...Ne diyecek, bu maçlık sıkmayın da Fenerim üzülmesin mi diyecek futbolcularına?!..

bertugu övüyorlar onu izleyelim diyecemde şikeciler farka giderse oyuna almaz ayı

Geri
Üst Alt