Emre Turunç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 7.172
- 2.402
- 1.748
Yoktu da iyice saldılar yanihatay macta varmiydi ki oyundan kopsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoktu da iyice saldılar yanihatay macta varmiydi ki oyundan kopsun?
ilk yarida gördügüm kadariyla K.AHMET ve ONUR ERGÜN olaganüstü kötüydü. Hala sahadalar.Ayı oynamaya çalışanları oyundan çıkarttı ama maçın anasını belleyen oyuncular hala sahada.
şut bile atmıyorlar Allah muhafaza gol olur diye
2 0 ama volkan her türlü özveriyi gösteriyor 5 olsun diye5 olmuştur diyordum
Belki onların yedekleri yoktur üstat.ilk yarida gördügüm kadariyla K.AHMET ve ONUR ERGÜN olaganüstü kötüydü. Hala sahadalar.
Aynı durumda Gs da olsa her gün gündem olurdu. Ben bile ilk defa duydum.Hatayspor, büyüklerden bir tek Fenerbahçe'yi yenemedi lige çıktığından beri.Hatta sadece 1 beraberliği var,diğer maçları hep mağlubiyet.Başkanı Lüftü Savaş Fenerbahçe kongre üyesi.Ne zaman Fenerbahçe'yle oynasalar halı sahada takılır gibi mücadele etmeden oynarlar,diğer büyüklere ise olabildiğince defansif ve mücadeleci.En kısa zamanda küme düşmeleri dileğiyle...
Ümidimiz Konya. Kalan 6 macta en azindan 1'inde puan kaybetmeleri gerekiyor.Fener'in derbi olmayan kalan ic saha maclari: Hatay, Kasimpasa, Konya, Ankaragücü, Istanbulspor, Antalyaspor ve Gaziantep.