⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

çok parlak bi iç saha geçmişleri yok ama yeni yeni kendilerini toparladılar kötü yanı o

1672056990700.webp

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Emre
Midtsjö Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Gomis

Emre hazırsa eğer bu kadro da olabilir.

Muslera
Midtsjö Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Gomis

Emre hazırsa eğer bu kadro da olabilir.
Emre adeleyi tutunca ayvayı yiyip +2 oyuncu değişikliği ile hayatımıza devam ediyoruz
çocuk bir türlü kronikliği aşamadı
falcao olma yolunda gidiyor..tipi benziyor zaten

1672057342333.webp

Taşdemir'i bu maçta oynatırsak maçı tamamlayamaz. Zaten Torreira olmadığı için Berkan mecburen oynayacak gibi duruyor. Bir de sola yerli eklemeye gerek yok.

Taşdemir'e Ankara maçında biraz süre verip Kadıköy'e hazırlamak lazım. Yoksa Kadıköy'de kadro kuramayacağız. Yalnız Taşdemir Fb maçında 60 gibi "Bana müsade" der. Ondan sonra ne yaparız onu bilmiyorum.

Taşdemir'i bu maçta oynatırsak maçı tamamlayamaz. Zaten Torreira olmadığı için Berkan mecburen oynayacak gibi duruyor. Bir de sola yerli eklemeye gerek yok.

Taşdemir'e Ankara maçında biraz süre verip Kadıköy'e hazırlamak lazım. Yoksa Kadıköy'de kadro kuramayacağız. Yalnız Taşdemir Fb maçında 60 gibi "Bana müsade" der. Ondan sonra ne yaparız onu bilmiyorum.
böyle olur bence

Midtsjö Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Gomis​

böyle olur bence

Midtsjö Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Gomis​

Taşdemir Sivas ve Ankara maçlarında ilk 11 oynarsa Fb maçını görmeyeceğinden adım gibi eminim. Üstüne bir de sınırdaki Kerem Ankara maçında kart görürse uğraş dur sonra Kadıköy için.

Dün sınır konusunda elimiz rahatken Pva başlayıp 70 gibi Kazım girmeliydi. Sivas'ta da Kazım oynardı. Orada sakatlansa bile Sivas'ı aradan çıkarmış olurduk. Taşdemir de elimizde olmuş olurdu.

yok hocam :asd:

Kasımpaşa maçında kötü gözükmüyorlardı özetten anladığım
K.Pasa macinda topu rakibe verdiler geçis oynadilar. Bu durum bize hep ters geliyor acikcasi erken gol sart. Mümkünse yine duran toptan bir gol bulursak kilit cözülebilir. 73% pas isabetiyle oynamis Sivasspor. Önde baski sart yeter ki buldugumuz pozisyonlari atalim

çok parlak bi iç saha geçmişleri yok ama yeni yeni kendilerini toparladılar kötü yanı o

Ekli dosyayı görüntüle 185550
Bu maçlar ile bizim maçların motivasyonu aynı olmaz. Bu ligde kendilerini gösterebilecekleri 3 tane büyük maç var bu oyuncular için. Başlarında da büyük Galatasaray kompleksi olan bir hoca var. Biz bulduğumuzu atarsak zaten yeneriz ama o konuyu önden tahmin etmek de mümkün olmuyor. Biz ne istersek o olacaktır hakemler saçmalamazsa.

K.Pasa macinda topu rakibe verdiler geçis oynadilar. Bu durum bize hep ters geliyor acikcasi erken gol sart. Mümkünse yine duran toptan bir gol bulursak kilit cözülebilir. 73% pas isabetiyle oynamis Sivasspor. Önde baski sart yeter ki buldugumuz pozisyonlari atalim
Sivas'ın iç sahada yenildiği/puan bıraktığı maçlara bakında genelde hep ilk 15dk içerisinde gol yemişler sonra toparlayamamışlar

Ankaragücü macinda operasyon cekilme ihtimaline karsilik kartlari temizlemek gerekiyor.

Geri
Üst Alt