⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

1672331728135.webp

Futbolcumuz yerde kıvranırken sivas ın itleri devam etti pozisyon öncesi. Her Sivas maçında aynı şey, fb bjk ile oynarken yeni gelin modunda rıza ve ekibi. Bizim maçta kudurmuş köpek gibi saldırırlar. Fb ile şike ilişkisi ayan beyan ortaya konulmuş bir kulüp sonuçta.

Endişe verici olan tarafı maçları tutmakta zorlanıyor olmamız. Eksiklerimiz de vardı ama var diye ısrarla sakatlık çıkarabilecek adamları oynatması rahatsız edici. Bugün PvA ya, Seferovic'e hatta Berkan ve Kerem'e rağmen 3 puan aldikysak çok şanslıyiz.

Hoca işte değişiklik işini geç yapıyor.
Ben de yazdım maç içi Miço,BAY diye.
Nitekim girince de rahatladık.
Kadroya takviye şart. Ama zor deplasmandı. Bazen kötü oynarken bile kazanmak önemli.

Bu arada kitap kural iyice inceledim Erkan özdamar cidden büyük hakemmiş pozisyonda net ofsayt var tebrikler hakem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdülkerim barisa hazirlik macinda da ayini pas ayini golü attirmisti. Uzun paslar atabiliyor. :tbr:

Hadi iptal edilen gole itirazları anlarımda boeyin pozisyonuna kırmızı diyenler net futboldan anlamıyordur

Bazı hakemleri hiç sevmem..çünkü alayı Galatasaray düşmanı..Tabiki tetikçileride var..
Ama şu futbolcular en az hakemler kadar rezalet.Heleki bugünkü maçta sivaslı şerefsziler resmen hakemle oynadılar.
Şu ülkede iyi niyetli hakemlerin işi çok zor.

Erdoğan gibi karaktersiz adamlar varken şu hakemi konuşmak şerefsizlikdir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakemlik bir şey yok dediğim gibi.
Hatta dediğiniz isim konusunda misal fazla bile toleranslı davranmış olabilir. Hakemle mi almışız diyolar, bırakın desinlerrrr.

Bizden çaldıklarına saysınlar. Biz derken ses çıkarmıyordu hiçbir kulüp. Lider olunca başladılar tabii. Lig hala kirli. Galatasaray temiz kalma mücadelesi veriyor. Biz o uydurdukları masa başına otursak, şu an durum çok daha farklı olurdu!

Geri
Üst Alt