Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.690
- 40.399
- 3.413
1puani gecmeyelim. Ya 0 puan ile gecersek?1puan iyi filan geçelim bu işleri. 3 puan alacaksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1puani gecmeyelim. Ya 0 puan ile gecersek?1puan iyi filan geçelim bu işleri. 3 puan alacaksin
İcardi oynayacak mı ankaragucu macindaRashica toparlamıştır. Sivas maçında daha diri oynar. Sergio da belki oynarsa golleri sıralayabiliriz.
Icardisiz son maç. Kazasız belasız atlatalım inş
Sergio büyük fark yaratıyor işte. Adam olmayınca ortahasa ileri top atamıyor, bir tane ince oynayamıyorlar. Sergio oynarsa bolca raşik ve keremi kaçırır yine benceBen hacı righti begenmiyomda atletizm lazım defans arkasına koşan adam istiyorum. Kerem basaksehir maçında neden iyi gözüktü çünkü oyun kurmaya calismadik topu verdik
3 puan için ugraslarsinda en kotu yenilmeyelim diyelim. Beraberlige oynamayalim1puani gecmeyelim. Ya 0 puan ile gecersek?
Kerem defans arkasına koşu atmalı bol bol. Ayağına top bekliyor durmadanSergio büyük fark yaratıyor işte. Adam olmayınca ortahasa ileri top atamıyor, bir tane ince oynayamıyorlar. Sergio oynarsa bolca raşik ve keremi kaçırır yine bence
%100İcardi oynayacak mı ankaragucu macinda
Aslan Sivas'ta KükrediAslan Sivas'ta Dondu 0-0.
Gol atıp formayı çıkarıp altta yazılı olan i love u nara yazılı atleti gösterme hayalleri kuruyordur şimdiden
1puan iyi filan geçelim bu işleri. 3 puan alacaksin
Bunu ben yazsam, bjklı diye linç yerdim.aslan sivas'ta tuz buz oldu: 3-0
Sen terime kebapci diyon reis o yüzdenBunu ben yazsam, bjklı diye linç yerdim.![]()
Aslan Sivas'ta Dondu 0-0.