⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

normal düzeyde deplasmanlarda veya ortalama üzeri zorluktaki maçlarda gol dahi atamayan febem yine evinde ligin en zayıf takımlarından, ayrıca ligin kadrolu fb sevicisi bir takım ile oynayıp farklı yendi diye güzellemeler diyarı başlamış.

maç bitiminde ligtv spikeri bile "fb fabrika ayarlarına geri döndü" :dd dedi. ben bu seneki fb kadar her kanaldan ittirilen bir takım daha görmedim. her yerden algı kasılıyor. oyuna gelmeyin.

karşımızda ligin en azılı gs düşmanı bir hoca ve camia olacak. muhtemel puan kaybı yaşatacaklar bize, aynı medya da sağlı sollu vuracak.

yenilsek dahi sadece 2 puan geride olacağız ve tek zorlu deplasmanımız fb kalacak. sonra 10 maç'ın 7sini içeride oynayacağız. onlar ise 7/10 deplasmanda.

Bu rıza denen GS düşmanı herif birturlu yenemiyoruz orada enazindan yenilmeyelim takımın morali düşmesin

bu sene puan kaybı beklediğim 3-4 maç vardı hepsinde takım beni şaşırtıp zorlanmadan puan aldı. özellikle en son başakşehir maçından puan kaybı bekliyordum neler neler yaptık :) bu maçtan da puan kaybı bekliyorum. totem için demiyorum harbi bekliyorum. onun için güzel bi galibiyet bizi bekliyordur umarım.

Sivas’ta Sivaslılar bile durmuyor, yaşamıyorken yıllardır kara kışta şu deplasmana gidiyor oyuncular.

Geri
Üst Alt