⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

Maç saati gelmek üzere böylesi de garip geliyor yenince daha güzel ama puan kaybı olursa sonrasında akşam saatleri hiç geçmiyor en güzel Sivas'ı yenip Adana Demirspor maçını uzaktan böyle keyiflice seyretmek güzel olur. :asd:

Sivas çok kötü ancak Rıza iki haftadır bu maça hazırlanıyor ve gol yememek için beşli defansa geçti.O yüzden çok pozisyon olmaz maçta.Yakaladiğimizi atarsak "aslandan (Gomis'ten) yeni yıl hediyesi" başlıklarını görürüz.1-0 olsun bizim olsun, şampiyonluk yolunda kritik dönemeç.

Sivasspor, maç günü paylaşımında Galatasaray'ın 4 yıldızını sildi.

1672316330485.webp

Bunlarında sonu Rize den beter olacak. Bizle ugrasanin çocuğu olmaz. Ayrıca tepkide verilmeli Anadolu comarlarina. Biz olmasak lig izlenmez beş kuruş gelirleri olmaz.

Üzerine oturmuşlardır 5 köşeli hemde 4 tane sivasspor sever

Iyi ki Galatasaraylıyım. Yıllardır bitmeniz ya. Ne kompleksi adamlarsınız. Uğraştıklari şeylere bakın.

yav bu sivasa niye alttan ısıtmalı zemin yapmıyorlar. sokacam böyle futbola be yeter. ligin marka değeri marka değeri diye bik bik ötüyorlar sadece. stat zemin sorumlusu kangallı fikri dayı galiba

Gerci simdi baktim 7 kasim'da fener ile oynadiklari mactada onlarin yildizlarini kullanmamislar.

Hamit Altıntop beye gönderelim sivas zeminini milli maçtan sonra Galatasaray'ın genç sahası yok diye ağlıyordu ulan Sivasın hiç yok hadi düzenleyin verin ceza. Küfür etmek istemiyorum maç öncesi.

Hamit Altıntop beye gönderelim sivas zeminini milli maçtan sonra Galatasaray'ın genç sahası yok diye ağlıyordu ulan Sivasın hiç yok hadi düzenleyin verin ceza. Küfür etmek istemiyorum maç öncesi.
tam bi evladı

Bu zemin konusunda yapılacak tek bir şey var zemini kötü olan takımlara derecesine göre -3, -6, -9 puan ceza verilmeli Anadoludan bir oyuncu isterken 4-5 m euro'lar istiyorlar bi zahmet stadyumların zeminini halı gibi yapacak firmalarla da anlaşsınlar.

Geri
Üst Alt