Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.513
- 73.070
- 5.188
yesss beee apindangoye vegradel yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yesss beee apindangoye vegradel yok
Torreira kart cezalısıTorreira ve midzö niye yok, yada yoklar mı kadroda
Yenildik bileberkan denen ayaksız yüzünden orta sahada sıçmayız umarım
içimden geçen 3 pts alacağımız bakalım
ft böyle bi deplasmanda Semih'i kazanmıştı galbaYahu anlamıyorum arkadaş biz mi yanlış görüyoruz yanlış maçları izliyoruz. Baran hazırlık maçlarında hem de ciddi rakiplere karşı çatır çatır oynamıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Hem de yedek ağırlıklı kadrolarda takımı ayakta tutuyordu. Bugün oynasa çevresinde de bir sürü tecrübeli adam olacak. Bir Berkan vitaminsizi kadar oynayamaz mı bu çocuk? Berkan ne oynuyor allasen?
hoca korkuyorYahu anlamıyorum arkadaş biz mi yanlış görüyoruz yanlış maçları izliyoruz. Baran hazırlık maçlarında hem de ciddi rakiplere karşı çatır çatır oynamıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Hem de yedek ağırlıklı kadrolarda takımı ayakta tutuyordu. Bugün oynasa çevresinde de bir sürü tecrübeli adam olacak. Bir Berkan vitaminsizi kadar oynayamaz mı bu çocuk? Berkan ne oynuyor allasen?
mezardan çıkarıp getirmişler gibiGradel'in yerine Ahmet Musa oynuyor en son yürüyecek hali yoktu.
Korkuyorsa Galatasaray hocalığına talip olmayaydı o vakit.hoca korkuyor
Semih futbolcu muydu ftsfift böyle bi deplasmanda Semih'i kazanmıştı galba