⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

berkan pva zemin rıza soğuk 2-3 skor ve alakasız birinin uzaktan attığı gol görüyorum

Yahu anlamıyorum arkadaş biz mi yanlış görüyoruz yanlış maçları izliyoruz. Baran hazırlık maçlarında hem de ciddi rakiplere karşı çatır çatır oynamıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Hem de yedek ağırlıklı kadrolarda takımı ayakta tutuyordu. Bugün oynasa çevresinde de bir sürü tecrübeli adam olacak. Bir Berkan vitaminsizi kadar oynayamaz mı bu çocuk? Berkan ne oynuyor allasen?

Oliveira alacak bu maçı gibi hissediyorum ama zemin ne kadar izin vericek orası meçhul

Yahu anlamıyorum arkadaş biz mi yanlış görüyoruz yanlış maçları izliyoruz. Baran hazırlık maçlarında hem de ciddi rakiplere karşı çatır çatır oynamıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Hem de yedek ağırlıklı kadrolarda takımı ayakta tutuyordu. Bugün oynasa çevresinde de bir sürü tecrübeli adam olacak. Bir Berkan vitaminsizi kadar oynayamaz mı bu çocuk? Berkan ne oynuyor allasen?
ft böyle bi deplasmanda Semih'i kazanmıştı galba

hoca korkuyor

Oliveira varken Baran olmaz Midtsjö veya Berkan doğru hamle olur eğer Midtsjö olup Baran'ı oynatıp Oliveira'yı öne atabilirdik. Berkan'ın bugün çok ekstrem performans sergilemesi lazım neresinden tutarsak tutalım elde kalıyor. Futbol şansı yanımızda olsun vurduğumuz gol olsun.

FlJbfIKWQAAMycR

Geri
Üst Alt